2777
2789
عنوان

گنجینه امید ایرانیان بانک سپه

| مشاهده متن کامل بحث + 6591 بازدید | 18 پست

ممنون از راهنمایی همه دوستان

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر اين جور باشه فكركنم الان پول بزاري به علتي سه هفته ديگه مثلا پولتو بخواي كارمزد كم بشه ابنو از ب ...

همون بهتر که توی بانک سپه طرح گنجینه نذاشتید،چون همین امروز یعنی 10 اسفند 96 یکی از دوستام گفت, امروز رفته حسابشو ببنده،دیده کل پولشو بهش نمیدن، از 100 میلیون، یک میلیون و پونصدشو برداشتند، پرسیده چرا، گفتن بهش که مگه یادت نیست وقتی پولتو 6 اردیبهش گذاشتی , واست 16 اردیبهشت،یعنی 10 روز بعد سود اومده به حسابت، الان اون سود اضافه از حسابت کسر شده !!!بعدشم 16 هم به 16هم سود میومده!   حالا اگه فکرشو کنید میبنید چقدر مردم رو میپیچونن و گول میزنن، میان 10 روز بعد سود میریزن، ولی چی?  از اصل خود پولت برداشتن و اینو آخر کار متوجه میشی، تازه با این کار اون بنده خدا پولشو 6 اردیبهشت گذاشته، ولی اینجوری یه تاخیر 10 روزه براش ایجاد میکنند خودشون با این ترفند، خلاصه این طرحها سوداشون اونقدرا که میگن نیست