2777
2789
عنوان

گنجینه امید ایرانیان بانک سپه

6591 بازدید | 18 پست

سلام کسی در مورد گنجینه امید ایرانیان چیزی میدونه ؟ اینکه سودش که گویا حدود ۲۰درثد هست درسته یا نه و اینکه آیا ماه به ماه سود قابل برداشته ؟ و اینکه آیا اصلا چیز خوبیه ؟ پولم رو از بانک خصوصی برداشتم و میخام اینجا بذارم ولی نمیدونم چی به چیه

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

درصد منظورم بود تایپ شده درثد!!!

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی نام!!! خوبی !؟!؟ فکر نمیکنی بهتره خودت تاپیک بزنی و شعرها تو اونجا بنویسی ؟ آخه الان این چه ربطی به سوال من داشت ؟

آتی برا همین پولم رو بعد ۱۰ سال از یک موسسه خصوصی کشیدم بیرون ترسیدم امروز و فردا بگن ورشکست شده باز سپه معتبر تره

ممنون آقای جوانمرد

من گنجینه امید سپه دارم ازش راضیم به هر حال از صندوق های بانک های خصوصی مطمئن تر هست. سودش همیشه 20 درصد نیست (اکثرا 20  یا نهایت 19 هست)ولی از 17 هم تا حالا کمتر نیومده تو این مدتی که من داشتم . سودشم هر ماه میتونی برداشت کنی یعنی خودشون میریزن به حسابی که معرفی می کنی اصل پولت مثل اوراق میمونه (یعنی اصلا تو حساب خودت نیست) ولی همیشه هم صندوق برای سرمایه گذاری باز نیست بعضی وقتا که به سقفش میرسه میبندن . گاهی اوقاتم بخوای اصل پولتو برداری ممکنه همونروز نتونن بهت برگردونن ولی تا دو یا سه روز حتمی اینا رو خودشون هم بهت میگن.

يعني باپولت اوراق خريدي كه پول توحساب نيست ؟

گفتم شبیه اوراقه . در واقع اونا با پول ما یا تو بورس یا توی کارهای دیگه سرمایه گذاری میکنن . همه صندوق های سرمایه گذاری همین طورن . منظورم اینه که مثل حساب بلند مدت نیست و شما یه سند دستت داری که پول شما دست بانکه 

گفتم شبیه اوراقه . در واقع اونا با پول ما یا تو بورس یا توی کارهای دیگه سرمایه گذاری میکنن . همه صند ...

اگر اين جور باشه فكركنم الان پول بزاري به علتي سه هفته ديگه مثلا پولتو بخواي كارمزد كم بشه ابنو از بانك بپرس 

بانک دی به نظرتون چطوره؟ من یه مقداری اونجا پس انداز دارم حالا نگرانم میگم برم بریزم بانک مسکن برگه اوراق میدن با سود 19 درصد البته سودش بالا پایین میشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉