نمیدونم چرا یه لحظه یاد اون روزا افتادم .. مامانم خونه داداشش بود نامزدم دید من ناراحتم گفت بیا ببرمت پیشش ماهم تو روستامون مراسم ختم داریم منم میرم اونجا منم سریع چمدون بستم اصلا قرار نبود من برم روستای اونا بعد ۳ روز هی میگفتم بیا برگردیم من خونه دایی.م معذبم برگشت گفت میام دنبالت بیای روستامون نشونت بدم با پسرعموش اومد دنبالم چقدم هی.ز بود تا من دید دستشو دراز کرد دستم دستمم قصد نداشت ولی کنه خلاصه رفتیم رسیدیم دوتا دختر عمو داشت یکیش نامزد بود کلی سر سنگین بود اما اونی که خا.هر این پسرعمو ی هیز ش بود خیلی جلف و سب.ک بود ههی خوشی میکرد با خنده میزد رو شونه نامزدم منم نامزدم کشیدم یه گوشه گفتم دفعه دیگه یا دختر عموی انقد راحت باشی دهنت همین جا ج..ر میدم اونم ناراحت شد گف ک چی بشه دخترعمومع منم گفتم ب خاطر همین نمیومدی دنبالم برگردیم البته به نامزدم از چشام بیشتر اعتماد دارم به خاطر علاقه زیادی به روستای پدری و اینکه بعد ۱۰ سال رفته بود اونجا ولی خب رابطه صمیمانشون بغد ۱۰ سال عجیب به نظر میومد
ولی من فکر میکنم مرد جماعت هرچقدر هم وفادار باشه اگه یه زن بهش پیله کنه بلاخره وا میده
نه بابا. من با تک تک دوست پسرام از این داستانا داشتم که رو همحساس باشیم و هر جمعی توش هستیم رو برای همدیگه زهر کنیم و … با یک نفر این بازی هارو نکردم و الان شوهرمه. هرچی هم بشه من بهش اعتماد دارم و هیچ گیری نمی دم، ایشونم کلا چسبیده به من
غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙 لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408. مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت. مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره یه بار این لم داده بود جلوی نامزدم با شلوار جذب جذب میگماا من خجالت میشم اون و جلو ی شوهرم بپوشم ...
پس شوهرت رو حساس نکن کلا مردا جزئی نگر نیستند اما وقتی ما زنها حرفی بزنیم زوم میکنند ناخودآگاه
آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.بهقول یکی از کاربران،مردی که میاد نینیسایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم کنخوشقلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایرانجان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.