2777
2789

دخترم ۸ ماهشه 

۱۰-۱۲ روزه که خوابش خراب شده تا الان بیداره هنوز که ۵ صبحه و کلا ساعت خوابش به شدت کم شده مثلا بجای ۱۴-۱۵ ساعت خواب که داشته الان ۷-۸ ساعت میخوابه تازه همونم هر نیم ساعت بیدار میشه گریه و بهانه میگیره باز میخوابونمش

نفخ نداره - تب و مریض هم نیست فقط یه مدته من با شوهرم درگیرم زیاد و همه اش کارم حرص خوردن و گریه است میتونه از این باشه؟ چون شیر خودمو میخوره یعنی شیر حرص و جوش😭🥺

من نابود شدم بخدااا چون دوتا بچه دارم دخترم که میخوابه دو ساعت بعدش پسرم بیداره اونم بیدار بشه دیگه نمیزاره من بخوابم کمک هم ندارم  و توی این مدت روزانه ۲-۳ ساعت بیشتر خواب ندارم نابودم نااابود

کسی تجربه ایی داره یا راهنمایی و‌نظری 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

استرس بهش وارد شده گلی 

از طریق شیر وارد میشه 

سعی کن جو خونه رو آروم کنی و بیشتر باهاش بازی کنی 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نوزادا هم حالات روحی مادرو میفهمن. 🤌🏻👌🏻

خودمم همین حس رو دارم چون واقعا خوب بود خوابش یهو بهم ریخته🥺🥺🥺

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

تاکی میخواین دعواکنی؟!

ول کن دیگه

بخاطربچه هات فعلاتوول کن

آروم شدی به زندگیت وغذات وسروضعت وبچه هات ونظم زندگیت واشتباهاتتون برس

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
تاکی میخواین دعواکنی؟! ول کن دیگه بخاطربچه هات فعلاتوول کن آروم شدی به زندگیت وغذات وسروضعت ...

😭😭😭

نابودم از نظر روحی نمیگم شوهرم اونقدررر بده من خیلی توقعم باباست باید برم دکتر خودمو درمان کنم 

بچه هام گناه دارن و همینم بیشتر داغونم میکنه و باز اشکمو در میاره

😭😭😭 نابودم از نظر روحی نمیگم شوهرم اونقدررر بده من خیلی توقعم باباست باید برم دکتر خودمو درمان ک ...

۱چیزی بهت بگم؟!

ظاهراافسردگی داری

تایپیک درمان افسردگی روسرچ کن بخون وخودت رودرمان کنی مشکلاتت حل میشن

شوهرت بده چون توبدشدی

توافسردگی داریونمیتونی خودت ومسائل اطرافت روکنترل کنی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

خواب بچه سیکل به هم خوردن داره یعنی یه تایم هایی بصورت موقت خوابش به هم میخوره و طبیعیه که پیش میاد فکر میکنم چیزی که یادمه هشت ماهگی و یازده ماهگی بود چند تا ماه دیگه هم هست باید دوباره بخونم دقیقشو یادم نیست ولی بدون که طبیعیه 

جلوی بچه هم رابطه تون رو خراب نکنین و گریه نکن ، حس امنیت بچه زیر سوال میره هر کاری میکنین توی خلوت باشه حرص و جوش هم نخور همه چی موقتیه چیزی که الان براش حرص میخوری پنج سال دیگه برات به همین اندازه مهمه ؟ اگر نه پنج دقیقه هم نیاز نیست حرص بخوری سرش فقط به فکر حل مسأله باش نه حرص و جوش خوردن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85