2777
2789
عنوان

کیست مویی

365 بازدید | 10 پست

کیست مویی تو کشاله ران هم داریم؟

یه جوش خیلی مشکوک دردناک تو کشاله رانم دارم

قبلا جوش دردناک داشتما اما این سرش سیاهه و دورش هم قرمزه

میترسم کیست باشه

چطور بفهمم؟

اگه پر مو باشی و دردناک باشه احتمالش هست باید بری دکتر 

دختر خاله منم داشت بالای باسنش بود عملش کردن ولی یه زخم باز داشت گفتن باید خود به خود جوش بخوره نباید بخیه شه

میگن:عشقی که به گریه رسیده باشه هیچوقت دروغ نبوده....من برات خیلی گریه کردم،خیلی:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست مویی چی هست؟؟ خطر ناکه؟

وقتی مو برعکس رشد کنه

و وارد لایه زیری پوست میشه و همونجا رشد میکنه و ممکنه عفونت کنه و اگر بزرگ شه باید عمل شه

اگر زیاد نمیترسین و دل نازک نیستین سرچ کنین کیست مویی پایین کمر عکساشو میاره

اگه پر مو باشی و دردناک باشه احتمالش هست باید بری دکتر  دختر خاله منم داشت بالای باسنش بود عمل ...

من بالای باسنمو عمل کردم ۵ سال پیش و واسه من عمل بسته بود

خودم خواستم

چون عمل باز نیاز به شستشو داره

بخاطر همینه میترسم تو کشاله رونمم خودش باشه

من بالای باسنمو عمل کردم ۵ سال پیش و واسه من عمل بسته بود خودم خواستم چون عمل باز نیاز به شستشو دا ...

پس اگه اینطوریه فکر نکنم چیز خاصی باشه چون معمولا بیشتر از ۱ بار اتفاق نمی افته باز هم یه دکتر برو ایشالا که چیز خاصی نیست

میگن:عشقی که به گریه رسیده باشه هیچوقت دروغ نبوده....من برات خیلی گریه کردم،خیلی:)

نه کیست مویی نیست بزار سرش نازک بشه همون قسمت سیاه رنگ بعد با سوزن آمپولی سوراغش کن و فشارش بده تا خون و چرکش بیاد بیرون .بعد خودش سرش زخم میشه و تمام. ولی دردناکه .حتما باید تخلیه بشه 

خدایااااااا شکرت ❤️
آهاا مرسی عزیزممم تحمل میکنم عیب نداره

فکر کنم ازین جوش بزرگا که خیلی درد داره باشه

ولی اونا وحشتناکن تا چند روز درد میکنن بعد که خودش سر باز کرد راحت میشیی راحت هاااا

اگه جوش باشه من قبلا شنیده بودم کیسه اب گرم خوبه باعث میشه جوشه زودتر برسه سر باز کنه خودش 

فکر کنم ازین جوش بزرگا که خیلی درد داره باشه ولی اونا وحشتناکن تا چند روز درد میکنن بعد که خودش سر ...

آره از همیناس

آخه قبلا هم داشتم از این بزرگتر و دردناک تر

اما این که تیره س منو میترسونه

ایشالا چیزی نباشه

آره از همیناس آخه قبلا هم داشتم از این بزرگتر و دردناک تر اما این که تیره س منو میترسونه ایشالا چ ...

شما رو نمیدونم چجوریه

ولی من وقتی داره میرسه خون و چرک قاطی میشه تیره هست البته من دوران نوجوونی بودش اون جوشا در حد ۲ ۳ بار 

الان دیه نیست