2777
2789
عنوان

ذهنم خیلی درگیر شده چکار کنم

89 بازدید | 6 پست

چون الان نمیتونم با کسی صحبت کنم تصمیم گرفتم اینجا بنویسم 

با یه نفر به قصد ازدواج آشنا شدم شرایطش بد نیست خوبه ولی با خاطر شغلش باید دوسال بره یه شهر دیگه 

نمیدونم چکار کنم 

یه سری اخلاق هاشم دستم اومده خیلی جالب نبود 

و اینکه به نظرتون قبل ازدواج سنتی چقدر احتمال علاقه وجود داره ؟ من واقعا خیلی حس خاصی ندارم 

پس ولش کن علاقه بعدا به وجود نمیاد الان بدون عیب میبینی به دلت نمیشینه بعد عقد که مشکلات رفتار اخلاق طرف میاد وسط اصلا نمیتونی بپذیری باز با دلت سازگارباشه میتونی بسازی چون نگاه میکنی لذت میبری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس ولش کن علاقه بعدا به وجود نمیاد الان بدون عیب میبینی به دلت نمیشینه بعد عقد که مشکلات رفتار اخلاق ...

من با پسری هیچ وقت دوست نبودم و کسایی که میا خواستگاری تا حالا اصلا خوشم نیومده 

چرا پسرا راحت تر دل میبندن🥲

من با پسری هیچ وقت دوست نبودم و کسایی که میا خواستگاری تا حالا اصلا خوشم نیومده  چرا پسرا راحت ...

پسرا جزبین نیستن کلی میبینن .ازاول گفتن دستت ازاد به خاطراون تصمیم گرفتن راحت براشون.برا ما گفتن یه شوهرتمام خطا مطا باشه باید حل کنی بصبری ولی برا پسرا تعریف نشده

پسرا جزبین نیستن کلی میبینن .ازاول گفتن دستت ازاد به خاطراون تصمیم گرفتن راحت براشون.برا ما گفتن یه ...

اره دقیقا من به کوچک ترین کلمات و رفتار دقت میکنم 

مثلا فهمیدم خیلی تو چت غلط املایی داره 

همش دلم میخواست درستشون کنم چون معلم هستم واقعا رو اعصابم بود