2777
2789
عنوان

ازش پول بگیرم یا نه ؟😑

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 20 پست

اشتباه کردین

شرمنده رک گفتم..من مخالف دونگی ام .کسی ک قهوه و شام نتونه ببرتت ارزش تایم گذاشتن نداره از طرفی از زمین ب اسمون میباره؟؟؟ سوغاتی چیه؟ حالا در حد ی سوعات نشهور اون شهر و خیلی جم و فانتزی ایرادی نیس ولی سفارشو چی بگم ؟ بدتراز همه اینه ک دستت تو جیب پدرتون باشه

کسی ک خجالت نمیکشه و دونگ مبگیره باید شماره کارت هم بگیره

ازش بخاه واریز کنه.مگه اینکه خیلی کم بها باشه

اشتباه کردین شرمنده رک گفتم..من مخالف دونگی ام .کسی ک قهوه و شام نتونه ببرتت ارزش تایم گذاشتن نداره ...

حالا سوغاتی بگیرم یا نگیرم ؟

اون چیزی که سفارش داده ۳۰۰ ۴۰۰ تومنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حساب نکردم گفتم تو حساب کن من میزنم به کارتت چون من گفته بودم بریم کافه اونم گفت نه نمیخواد و شما ...

شما نه بلدی چطور رفتار کنی نه بلدی از چه ادمی مشورت بگیری

کلا مردیکه قرار اولوووو فیفتی فیفتی کرده جاش توی سطل اشغاله مگه اینکه دنبال رابطه ی جدی نباشی شما دنبال رابطه ی جدیم نباشی خیلی ارزش خودتووووو پایین اوردی

شما اگر سلف کانسپِ های ولیو وومن داشتی اون اقا رو کلا میذاشتی کنار و اصلا نباید میذاشتی به اینجا برسه بهترین لطفی‌که به خودت میتونی بکنی اینکه بلاکش کنی

در هر صورت به خودت مربوطه ولی من واقعا ناراحتت شدم