2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا مبلغش برام مهم نی فقط اینکه من مثل اشغال ی گوشه مچاله کرد

بیخیال

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
دلم‌ میخاد بدونم خواهر شوهرام ازینکار مادرشوهرم خوشحالن؟؟؟

خب همونجا میگفتی عه مامان عیدی من پس چی

من دخترت نیستم؟؟؟

اینجور جاها ادم مزه میپرونه ک ببینه طرف نیتش چی بوده؟!

لایک نکن خیرشو ببینی
خدانکنه عزیزم ببین بخدا من خودم تادلت رخاد ظرفای مسی دارم ولی واقعا دلم خواست بقول شما واقعا دلم شکس ...

وایییییییی دق کردم امشب چن وقته هی دارم خودم میخورم گفتم امشب تاپیک بزنم 

اصلا دست دلم بکار نمیره 

بی حوصله شدم دیگه نمیرم خونش

وایییییییی دق کردم امشب چن وقته هی دارم خودم میخورم گفتم امشب تاپیک بزنم  اصلا دست دلم بکار نم ...

منم نمیخاستم ببینمش اصلاولی شرایطی پیش اومد ک مجبور به دیدنش شدم آحه من جز احترام وخوبی چیزی کم نذاشتم ولی خوب جواب داد

شوهرم گف مامان ب زن من عیدی نمیدی  انکار نشنیده رد شد رفت

خب اگ اینجوره توام حالشو با کارهای دیگه جا بیار

کاری ندارع ک تلافی  

گرچه ک نظرم اینه ک این نیز بگزرد....

خونش رفتی دست ب سیاه و سفید نزن بزار دختراش انجام بدن

اگ حرفی هم زد بگو عروس هیچوقت جای دختر رو نمیگیره همونطور ک عیدی دادی ب دخترات و منو ندیدی

من باشم خوب بلدم تلافی کنم 

لایک نکن خیرشو ببینی
اصلاااا فقط ب دخترم دادن ک اونم جدا از بقیه بچه های دخترش ک من نفهمم اونا بیشترن ولی واقعا برام مهم ...

افرین چقدر شما قلبت صاف من خیلی ادم بدی هستم 

اخه مال من عیدی دادن تو جمع بود من یکم خجالت کشیدم جل‌و خواهر شوهرام