2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جیگر مرغ که آشغاله...ولی جیگر گوسفند من خودم خام نمک میزنم میخورم ولی کم ....البته از بیرون باشه نه فقط خودمون قربانی کنیم میخورم چون به اینایی بیرون اعتباری نیست خام بخوری

گنجشک های درنده
جیگر مرغ که آشغاله...ولی جیگر گوسفند من خودم خام نمک میزنم میخورم ولی کم ....البته از بیرون باشه نه ...

ار میگن اونایی بیرون میفروشن نمی‌دونم چی میزنن به گوسفندها جیگرش بزرگتر میشه و اگه بخوری بدنت بهم میریزم 

گوسفند مشکلی نداره ولی مرغ میگن خوب نیست نخور 

انفاقاا خیلی خوبه جگر مرغ .دکتر رئیسی گف برا پریود وفقر اهن خوبه .عکسش نمیاد .تو اینستا بزنی ببین

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
انفاقاا خیلی خوبه جگر مرغ .دکتر رئیسی گف برا پریود وفقر اهن خوبه .عکسش نمیاد .تو اینستا بزنی ببین

والا من اینجا یسری عکس غذا گذاشتم ریختن سرم ک چرا میخوری مریضیه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

والا من اینجا یسری عکس غذا گذاشتم ریختن سرم ک چرا میخوری مریضیه

منم اولاا شنیدهه بودم ولی بعد تحقیق وفهمیدنش متوجه شدم نهه خویه اتفاقاا.

شاید کساییی ک نمیدونن گفتن یا خودشون تنفر دارن ازین غذا

بنظرم حرف مردم تموم نشدنی ترین چیز در جهانه.

تو به ساز خود برقص جانا🤗💫

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
منم اولاا شنیدهه بودم ولی بعد تحقیق وفهمیدنش متوجه شدم نهه خویه اتفاقاا. شاید کساییی ک نمیدونن گفتن ...

اره واقعا 😇

مرسی عزیزم🌷🌷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اره واقعا 😇 مرسی عزیزم🌷🌷

عزیزی

خواهش میکنم🙂💓

من میدم خیلی گویه گدرتمنده  جدی میگم فلفل پنج قاشق میخورم انواع اقسام غذای عجیب میخورم ولی معد ...

ممکنه تو دراز مدت جواب بگیری ومعدت خودشو نشون بده..غذای های تحریک کننده نخور