2777
2789
عنوان

گاهی وقتا از خدا میپرسم چرا

129 بازدید | 13 پست

سلام. من ۳۶ سالمه و مجردم. از همه نظر متوسط رو به بالا هستم. ظاهری، تحصیلی، اقتصادی، خانوادگی، .... تا جایی که تونستم همیشه سعی کردم از گناه دوری کنم. برای ازدواجم خیلی چله و ختم برداشتم. حتی چله ی عاشورای حق شناس. تو چند سال گذشته پول تو جیبی هامو جمع میکردم و همش نذر مالی میکردم. چندین میلیون دادم برای جهیزیه، درمان بیماری، آزادی زندانی، خرج بچه یتیم، هزینه ی ازدواج زوج نیازمند. خلاصه هر چی که فکرشو بکنین اما نشد که نشد. همه فکر میکنن توقع بالاست اما تا حالا هیچ شرطی نزاشتم برای کسی چون اصا به اون جاها نرسیده. همه جور خواستگاری هم داشتم اما هیچ کدوم نشده. نصفه شبا ضجه میزنم به خدا میگم چرا بخت من اینطوری شده. اگر خانواده ی خوبی داشتم و انقدر تنها نبودم برام مهم نبود اما واقعا از تنهایی رنج میبرم. هر سال ماه رمضان با کلی امید دعا میکنم. آخرش که میشه دلم میگیره. میگم یعنی خدایا میشه سال دیگه منم ازدواج موفقی کرده باشم. دیگه نمیدونم باید چیکار کنم. 

الان برای ازدواج کردن فقط باید بلدباشی مخ طرفتوبزنی 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

مثل منم خواهر اتفاقا همین چند دقیقه پیش به خاطر همین مسأله کلی اشک ریختم

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااعتقاد ندارم به این چیزا. اگر چه مادرم چند بار رفت دعا گرفت برام اما هیچ کدوم تاثیری نداشت. 

منم اعتقاد نداشتم تا این که عقدم بهم خورد و فهمیدیم یکی عقدمونو بسته و جدا شدیم. جوری شده بودم که اون پسری که چندین سال میشناختم و هفت سال عاشقش بودم بعد عقد حتی وقتی بوی عطرش رو میشنیدم حالم بد میشد و رفتارای بدی داشتم. الان که دو سال گذشته و اثرش رفته حالم خیلی بده و باورم نمیشه اون آدم من بودم.

دوست عزيزم منم مشكل تورو داشتم حتى تاپيكامم هست(قديمى تر)

يه چيز رو فهميدم كه تونستم رابطه م رو به ازدواج بكشونم

الان دوره دوره ى گُرگاست

دوره ى ازدواج سُنتى تموم شده

بايد خودتم حركتى بزنى (منظورم دوستى نيست كه تهش بخواى خدايى نكرده ضربه بخورى)

مكان هايى ظاهر شو كه خانم هاى سن بالا اونجان (حالا هرجايى ، مسجد ، مهمونى ، ختم انعام ، عروسى ، اصلا هرجا كه به ذهنت ميرسه ولى برو)

رمز موفقيتتم در روابط

عزت نفس خيلى بالا ( از نوع سالمش)

و دلبسته نشدنه

خودت رو شلوغ نشون دادنه

ولى الان تايمِ دوستى شايد واست طول بكشه پس ولش كن

رو مادرِشون سرمايه گذارى كن

كه مستقيم بيان خواستگارى 

بخواى اول با پسرش ارتباط بگيرى صد سال طول ميده

و انسالله يه قسمت خيلى خوب نصيبت بشه❤️

دوست عزيزم منم مشكل تورو داشتم حتى تاپيكامم هست(قديمى تر) يه چيز رو فهميدم كه تونستم رابطه م رو به ...

ممنون از راهنماییتون. شایدم مشکل همینه چون من خیلی درونگرام و به ندرت جایی میرم.