2777
2789
عنوان

وای خدادارم میمیرم ازغصه

294 بازدید | 53 پست

ازهمه دوروبریامون سطح مالیمون ضعیف تره.خواهرابرادرافامیلاهمه.درصورتی که ازهمشون زیباتروپاکتر وباهوش تربودم.ازهمه سربودم ولی الان سرم همیشه پایینه.افسردگی شدید گرفتم این حق من نبود

عجب بیهوده تکراریست دنیا

من‌ تو خانواده مادری هم پدری از همه بدبخت ترم یعنی دلم میخوا آب شم برم تو زمین وقتی میبینمشون مهمونی میان خونمون خجالت میکشم خیلی وضعمون بده بابام خیلی بی عرضه هست 

دعام کنید زودتر به عشقم برسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پناه بر خدا همه جوره مقایسه بده خداییش   وسوسه شیطانه بنظرم   خدا بنده هاشون امتحان میکنه با زیبایی با ثروت و.... شاکر باشید نسبت به داشته هاتون  و با اعتماد بنفس و عزت نفس سرتون رو بالا بگیرید  ان شالله رزق و روزیتون هزار برابر

خب ضعیف باشه مگ به این چیزاس

پس به چیه.چشمام همیشه پرازاشکه.به خدامه این حق من نبود.همش بایدبه فکر قرض پولم وبدبختی باشه.حتی یه خونه ازخودمون نداریم ولی خواهربرادرم هر کدوم چهارپنج تاخونه دارن 

عجب بیهوده تکراریست دنیا
مام وضعمون جالب نیس

من جدا از وضعمون بابام و مامان خیلی اذیتم میکنن من متولد هشتاد اونا دهه 40 و 50 بابام با رفتارش انگار یزید هر شب نفرینش میکنم بمیره همش منت اینکه من رفتم دانشگاه دولتی یه شهر دیگ رو میزاره سرم میگ پول خرجت کردم خیلی خانواده بدی دارم دلم میخواد فرار کنم 

دعام کنید زودتر به عشقم برسم 

به این چیزا فکرنکن دنیا گذراست ایناهمش میگذره میدونم دوست داری پولدارباشی اخه کی دوست نداره؟!!! ولی یادت باشه دنیا میگذره هم خوبیش هم غمش اگه میتونی یرو پیش مشاور یا یخ سری راهکارهای دینی هست برای رزق و روزی اونارو انجام بده عزیزم خدابهتون برکت بده

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

پناه بر خدا همه جوره مقایسه بده خداییش   وسوسه شیطانه بنظرم   خدا بنده هاشون امتحان میکنه ...

آخه عزیزم توکه نمیدونی همش بهم فخرمیفروشن.حتی غذاکه میخورم یاوقتی که خوابن توفکروخیال وغصه ام.زندگی برام مثل جهنمه

عجب بیهوده تکراریست دنیا
خب پیشرفت میکنید انشالله

کی دیگه بعد12سال هنوز یه آلونک نداریم.شوهرمم هیچ وقت نیست همش شهرستانه.مجبورم از آنهایی برم خونه مادرم.اونجاهم بقیه رومیبینم بیشترغصه میخورم

عجب بیهوده تکراریست دنیا
به این چیزا فکرنکن دنیا گذراست ایناهمش میگذره میدونم دوست داری پولدارباشی اخه کی دوست نداره؟!!! ولی ...

عزیزم تواین مملکت که راه پیشرفت نیست برای ماها.مشاورچیکارمیتونه بکنه مشکلات مالیم که حل نمیشه

عجب بیهوده تکراریست دنیا