2777
2789
عنوان

دیدید پیج وینی و اشکان رو بستن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 29 پست
چرا بستن؟  چرا فقط اون دو تا  ولی خوب خودشونو با این قرارا مشهور کرده بودن

خب بکنن به هر حال شغل شونه یه جوری باید پول در بیارن خب 

باعث شادی مردم میشدن و سرگرمی

حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون فقط، با این سطح دغدغه هاتون  همینه ک روز ب روز همه چی داره بدتر میشه مردم هم سرشون ...

عزیزم همه تو زندگی هاشون دغدغه های بزرگ دارن صد در صد 

شما توی زندگی من نیستی که قضاوت میکنی 

به هر حال هر کسی بین دغدغه هاش چه کوچیک چه بزرگ نیاز داره به تفریحاتش برسه و یه سرگرمی که دوست داره داشته باشه(: که بتونه خودشو اروم کنه باهاش

این دغدغه من نیست صرفا اومدم نظر بقیه رو بپرسم 😁اگر نه انقدری توی زندگیم دغذغه دارم که اینا در مقابلشون هیچه... 

اونایی ک راحت با حرفشون ابرو یکیو میبرن و مسخره میکنن خجالت بکشن

پسر خالم نیستا ولی بخدا زشته و درداوره 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عادتشون تا یکی دل مردم شاد کنه

میان جعمش میکنن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

نمیدونم ولی اخه نمیخورد هوش مصنوعی باشه خیلی طبیعی بود

بابا وینی خودش قبل این داستانا چند تا ویدیو گذاشت با یه مرده که عینننن خودش بود انگار همزادش بود

اسمش سرین بود برو سرچ کن مرده رو ببین 

بابا وینی خودش قبل این داستانا چند تا ویدیو گذاشت با یه مرده که عینننن خودش بود انگار همزادش بود اس ...

سرین رو میشناسم شبیه همن ولی فیلمه به وینی شباهت بیشتر داشت

بر سرش چتر گرفتم دیدم، او خودش باران است
سرین رو میشناسم شبیه همن ولی فیلمه به وینی شباهت بیشتر داشت

نمیدونم من کلا خیلی فن وینی نیستم فقط چند قسمت بلایند دیتش رو دیدم چی بگم والا

تو این دوره زمونه در مورد هیشکی نمیشه قضاوت کرد😂