2777
2789
عنوان

مستاجرا⚠️اونا ک خونه ندارن ⚠️عقدکردها ⚠️بیان ک بد بخت شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 25 پست
پدرشوهرم برا اون یکی پسرش خریدع تو ۱ سال من ۴ سال عقدم حیرونم صب میخوام برم باهاش حرف بزنم تکلیفم مع ...

شما نباید بری‌... پدرت باید زنگ بزنه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
والا من نگران مامان بابام هستم دوتا بچه دارن که وقت ازدواجمونه و هنوز خونه ندارن ، ازهمه بدتر منم یه ...

الهی خداوند بهت سلامتی بده گل

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهرم برا اون یکی پسرش خریدع تو ۱ سال من ۴ سال عقدم حیرونم صب میخوام برم باهاش حرف بزنم تکلیفم مع ...

اجی پدر شوهر من ن واس ما خرید ن واس برادر شوهرم.  بعدش تو خودت کوچیک نکن . پدر و مادرت باید صحبت کنن ۴ سال خیلیه من ۳ سال نامزدم دیگ دارم کم میارم میخوام برم سر زندگیم . پدر شوهرم خونه خودش نشسته عین خیالش نیست ما خونه نداریم واسش انگار مهم نیست 

ینی باید چکار کنم چی میشه چ جوری باید بچه بیاررریم‌اخه خدا مرگم‌بده واااقعا قصدم‌ناشکری نیست یهو قیمتار میبینم کککپ‌میکنم انگار برق بهم‌زدن

الهم عجل لولیک الفرج❤️الهم ارزقنا کربلا❤️
الهی خداوند بهت سلامتی بده گل

مممنونم عزیزم ایشالا که این خوب بشه خانوادم یه نفسی بکشن از دستم هم خودم اعتماد به نفسم برگرده....

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

مممنونم عزیزم ایشالا که این خوب بشه خانوادم یه نفسی بکشن از دستم هم خودم اعتماد به نفسم برگرده....

الهی آمین

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم