خونه رررفته رو خدا تومن😭حتی زمین تو روستاهای اطراف شهر رو خداتومنه😖عقدم ۴ ساله گفتممیسپارمبه بخدا ولی با کم بود پول دست خالی چ میشه کرد😭ححیرونم حیرون شدی
تمام پولمون دادیم ماشین خریدیم ک بره سر کار تو ی شرکت ترو فاطمه زهرا ترو قران دعا کنید بره سر کار😭 شما تو چ وضی هستید
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما خونه از خودمون داریم ولی شوهرم بیکاره خیلی زندگی مون سخت میگذره خیلی
واسه کسی که دکترا گفتن هیچوقت نمیتونی طبیعی باردار بشی یه آی وی اف نا موفقم داره دیگه هم پول آی وی اف نداره بچه هم خیلی دوست داره چه دعایی میکنی؟ (معجزه میخوام فقط ازت خدا😪😪)
والا من نگران مامان بابام هستم دوتا بچه دارن که وقت ازدواجمونه و هنوز خونه ندارن ، ازهمه بدتر منم یه مشکلی دارم که هربار میرم دکتر کلی خرج میشه کاش دعا کنید فردا خوب بشم دیگه پول ندارم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون