2821
2789
عنوان

این دختره عوضی

200 بازدید | 2 پست

از اول سال که باهاش دوست شدم آب خوش از گلوم پایین نرفته دو تا دوست داره که با اونا ام دوست بودم اونا ام منو به خاطر اون اون ول کردن به خاطر ادا هاش جدا شدم مثلاً از فامیلاش تعریف میکرد ما گوش میکردیم ولی من تعریف میکردم بهش بر میخورد خلاصه که کلی اذیتم کرد تا به اینجا رسیدیم مثلاً خودش دعوا نمیکنه پشت دوستش قایم میشه دوستاشو میندازه به جونم ولی جدیدا نصف کلاس رو انداخته به جونم مثلاً امروز اومدم داشتم با یکی از همکلاسی یام حرف میزدم درباره یه چیزی دوباره نیشخند زد با اینکه مامانم اومد کلی تحدیدش کرد ولی دست از سرم برنمیداره گفت با من نیست ولی می‌دونم دروغ میگه بعد امروز با این ک یکی شاهد بود ولی کسی ازم حمایت نمیکنه نگید برو پیش مدیر که اصلا عین خیالش نی 

خواهش میکنم توهین نکنید بخدا نصف کلاس و ازم فراری داده بخدا تقصیر من نیست هر کاری میکنه میگه ستایش بود میندازه گردن من

🌹این کاربر در تاریخ ۱۴۰۴/۴/۱۰/۱۴:۴۶تعلیق شده است❤️🌹

اگه این نصحیت خواهرانمو گوش کنی صدرصد موفق میشی.این جور افراد فقط در ی صورت بدجور میسوزنن اونم اینه که اصلا ادم حسابشون نکنی و ی جوری وانمود کنی که انگار اصلا وجود ندارن. بزار همرو ازت فراری بده. تو با همه در حد سلام علیک باش یا فقط یدونه دوست داشته باش. 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.