2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما جای خوب نرفتید احتمالا  طرفی که رفتین کار بلد نبوده  چرا همه رو خراب میکنین؟!  ...

با نظرت موافقم بعضی چیزا هست که دکترا هم متوجه نمیشن ولی طب سنتی کسی که درسشو خونده بری پیشش متوجه میشه

سلام من خیلی مشکل داشتم از افسردگی بگیر تا مشکلات معده و...روزی ۲۰تا قرص مجبور بودم استفاده کنم اما همین جا با یک متخصص طب سنتی آشنا شدم خودش برام دارو فرستاد طی مدت کوتاهی بکل مشکلاتم حل شدن الآنم اصلا قرص نمی‌خورم شماره شو ندارم آیدی تلگرام شونو که باهاش در ارتباط بودم میگذارم کسی خواست بهشون پیام بده قطعا مشکلش حل میشه مثل من

دکتر موسوی : tebmosavi

سلام من خیلی مشکل داشتم از افسردگی بگیر تا مشکلات معده و...روزی ۲۰تا قرص مجبور بودم استفاده کنم اما همین جا با یک متخصص طب سنتی آشنا شدم خودش برام دارو فرستاد طی مدت کوتاهی بکل مشکلاتم حل شدن الآنم اصلا قرص نمی‌خورم شماره شو ندارم آیدی تلگرام شونو که باهاش در ارتباط بودم میگذارم کسی خواست بهشون پیام بده قطعا مشکلش حل میشه مثل من

دکتر موسوی : @Mosavidarman

طب سنتی فقط وقتی غذات رو متعادل کرد بگه چی بخور چی نخور  اوکیه ولی بهت دمنوش بدن نه چون ممکنه اون دمنوش مثلا برای کبدت خوب باشه ولی بزنه یه جای دیگه رو داغون کنه

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

عزیزم من امروز رفتم پیش یه دکتر که متخصص طب سنتیهوالا هرچی گفت راست گفتمن سینه ی سمت راستم بعضی وقتا ...

عزیزم از این پست ۷ ماه گذشته جواب گرفتی؟؟

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

سلام عزیزم طب سنتی برای درمان تیروئید پر کار هم جواب داده ؟

تیروئید پرکار اطرافم نداشتیم  ولی این مورد تیروئید از طب اسلامی خیلی تعریف شنیدم  ببین شهرتون نماینده طب اسلامی داره؟شماره هاشون تو نت هست سرچ کنی