2777
2789
عزیزدلمی ازخدامیخوام بهتون خونه و ماشین و ثروت بزرگی بده به ماهم بده تا نی نی بیاریم خدانکنه بمیری گ ...

عزیزممممم ممنون از دعای خیرت با این دعا کلی انرژی مثبت بهم دادی ممنون عزیزدلم انشالله برای شما هم بهترین ها اتفاق بیافته و به خواسته های دلت برسی گلم

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم گفتی معلمی از کارت راضی هستی من میخوام آزمون استخدامی بدم یه کم استرس دارم ولی معلمی و دوس دارم  مزایا ومعایبش و میگه بگی

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گفتی معلمی از کارت راضی هستی من میخوام آزمون استخدامی بدم یه کم استرس دارم ولی معلمی و دوس دار ...

بله عزیزم من معلمم ولی قراردادی ام استخدام نیستم راستش دو بار ازمون دادم به مرحله مصاحبه رسید رد کردن قبولم نکردن و تاجاییکه اطلاع دارم پارتی بازی همش خوبه اگر دوستداری شرکت کن عزیزم ولی خب منابعش زیاده باید خیلی وقت بزاری بخووی عزیزدلم. اگر تدریس دوست داری خب میتونی بری مدارس غیرانتفاعی شروع کنی به کار و یا دوره مهد بگذرونی کارت مربی گری مهد بگیری عزیزم. کلا کار برای زن خوبه من 31 سالمه و دارم از 17سالگی تدریس میکنم فوق لیسانس دارم. من زبان انگلیسی تدریس میکنم مدتی معلم پیش دبستان بودم. ولی واقعا خوبه دستت تو جیب خودت باشه معلمی شغل قشنگیه عزیزم درامدش بالانیست ولی برکت میکنه همیشه چون خیلی حلال عزیزم