2777
2789
عنوان

هزینه عمل بینی🥲

67 بازدید | 8 پست

سلام کسی جدیدا بینیشو عمل کرده 

چقدر شد عمل بینیتون؟

اصفهان دکتر خوب کسی سراغ داره

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
من پارسال ۳۰ دادم

مشکل تنفسی براتون ایجاد نشد 

من قصد دارم سینوسامو عمل کنم و انحراف دارم موقع سرماخوردگی یا گریه کیپ میشه میترسم عمل کنم اینا بدتر بشه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل تنفسی براتون ایجاد نشد  من قصد دارم سینوسامو عمل کنم و انحراف دارم موقع سرماخوردگی یا گری ...

من انحراف داشتم کاملا اوکی شدم البته من پیش فوق تخصص فلوشیب عمل کردم نه زیبایی

من انحراف داشتم کاملا اوکی شدم البته من پیش فوق تخصص فلوشیب عمل کردم نه زیبایی

بعد کار زیبایی هم انجام دادی؟

فقط قوز بینی برداشت خیلی طبیعیه وایسا عکس بزارم

خیلی قشنگ شده چقدر هزینه ش شد