2777
2789
عنوان

لطفا بیاییم بگین چرا آخه چرا

85 بازدید | 7 پست

من وقتی یه چیزی از شوهرم میخوام که نمی تونه برآورده کنه یا اصلا دلش نمی خواد برآورده کنه 

بعد از خواسته من نفرینم می‌کنه که خدا جوابتو بده مریض بشی ومنم فردای اون روز حتما مریض میشم 

خواسته های من معقوله و اصلا چیزی نمی گم که براش سخت باشه مثلاً گفتم یه گردش و به طبیعت بریم زود فاز منفی گرفت. 

و یا اینکه بگم یه ساعت بریم دور بزنیم با ماشین و پارک و جایی بریم بچه ها خوش باشند 

دیگه با خدا قهرم میگیره چون حق با منه ولی نفرینش منو میگیره و هرچی بگم زود میگه نفرینت میکنم و الان هم سر یه موضوع خیلی  خیلی ساده و بی ربطی به من گفت ایشالله درد بدی بگیری 

من که همه چی مو به خاطرش از دست دادم زیبایی و جوانیمو به پای زندگی و بچه ها و اخلاق بدش از دست دادم

نیازها و خواسته هامو که هیچ وقت برآورده نشدن ولی بازم خدارو شاکرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله خواهش میکنم

مرسی از لطفتون خانم،در اینکه رفتار شوهرتون اصلا مناسب نی شکی نی نی خانم و من بهتون حق میدم واقعا سخته،ولی سعی کنین از نفرین های ایشون ذهنتون رو مشوش نکنین چون باعث میشه بهم بریزین و به علت درگیری روحی و روانی و متقابلا جسمی مریض بشین و ایشون فک کنه که حق با اونه 

شاید به خاطر فکر و خیال اون بحثتون حالت بد میشه ولی این باور رو تو ذهنتون شکل دادین که به خاطر نفرین ...

نه عزیزم حتما کمرم درد می گیره نمی تونم از جام بلند شم ومنی که هیچ وقت مشکل کمر نداشتم یا اینکه بدون پوسیدگی دندان حتمادرد شدید می گیره