2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا راهنماییم کنین

105 بازدید | 7 پست

بچه ها از سرشب دارم غصه میخورم من متاسفانه ادمی هستم که نمیتونم نه بگم یکی از همکارامون که خانوم هستش دنبال جا برای اجاره کردن میگشت به من گف باهم دنبال خونه بگردیم منم قبول کردم وحالا که خونه پیدا کرده امشب تماس گرفته که به من کمک کن خونه رو بچینم نمیدونم چرا حس بدی ازش گرفتم فکر میکنم منو باکارگر اشتباه گرفته نمیدونم چجوری بهش بگم تا حد خودش بفهمه لطفا راهنماییم کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان منم همچین دوستی داشت  گفت من مهمون دارم یا کار دارم و شرمنده نمیتونم  همیشه که نبا ...

روزی چند بار زنگ میزنه احساس میکنم منو ساده فرض کردهکه هرچی بخاد باید براش انجام بدم میخوام یه چیزی بگم که متجه بشه فهمیدم داره سواستفاده میکنه

روزی چند بار زنگ میزنه احساس میکنم منو ساده فرض کردهکه هرچی بخاد باید براش انجام بدم میخوام یه چیزی ...

هرچیزی میگه بگو وقت ندارم ببخشید شرمنده 

یکی از همسایمون هی میومد نون می‌گرفت 

با اینکه وضع مالیشون بد نبود حالا فقط این نبود خیلی چیزا دیگه 

مامانم با حوصله جوابشو میدادم وقت ندارم شرمنده میپیچوند یه جورایی هر وقت زنگ زد درخواستی کرد اینجوری بگو دیگه مطمئنم باش عمرا بهت بگه

@455‍ عزیزم ببخشید اینجا پیام می دهم تاپیک قبلی قفل شده،میشه لطفا درخواست دوستی من را قبول کنید،مرسی عزیزم،در آینده ارتباطم با کسی که اول اسمش ج داره چطور میشه؟من چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش جیه؟مرسی عزیزم