2777
2789
عنوان

دارم با اشك مينويسم

2327 بازدید | 77 پست

من ي زنم جدا شدم ٣٧ سالمه بچه هم ندارم بماند اشتباهاتي داشتم ولي الان كيخوام شما راهنماييم كنيد من تنها زندكي ميكنم ي خونه تك و تنها بخدا قسم تا جايي كه در توانمه نميخوام به خواهرام يا مادرم ازار برسونم نميكم دختر كامليم و نميكم اخلاقم عاليه ولي ايا درسته خواهر كوجكم تازه ازدواج كرد خواهر وسطي هم دوست داره يكو بابام مخالفه و اما هر وقت من يذره بيامًبخندم و تو خانوادم بيام اين دو خواهر با من بد رفتاري ميكنن احترامموً حفظ نميكنن فحشم ميدن من هم كوتاه نميام فحش ندادم بهشون لي نميتونم تحمل كنم تماش سر شوهرش و دوست پسرش در اومده بمن ميگه تو ادم نيست بمن هزار تا حرف زشت بهم زد اون يكي هم فحشم داد چرا چون عكس خواهرمو به دوستم نشون دادم چون دوستم كفته بود من ساده هستم اونا نه همين واله همين بمن كفتن گدوم دوستت من نكفتم خواهر وسطيه ي اتيش روشن ميكنه سوميه هم فحش داد منم بهش كفتم خودتي و شوهرت و هزار تا حرف اخرش بحث بالا گرفت هر چي نفرين بود بمن كرد بميرم الهي خوشبخت نشم و خيلي چيزا خودم زدم كه من چيزي ندارم از دست بدم و اون دو تا شروع كردن به دادو بيداد منم احتراممو نكه نميدارن انگار واقعا جايي ندارم  ديگه اين خانواده برام مردن من هيچ كسيو ندارم هيچ مادرم بدتر همه كاراشونو مخفياته ميكنن و تو دعواها بمن ميگن حسودي كردم بخاطر ازدواجشون خدا شاهده من حسودي نميكنم ولي اينا خيلي بهم بد كردن دلم شكسته 

کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید

هيچ وقت احترامنو نكه نميدارن جوري رفتار ميكنن من حق هيچي ندارم  واقعا ارزوي طلاق كردم براي خواهرم گفتم بهش دلمو به درد اوردي چند بار بمن فحش داده بمن گفت كه خوردي عكس منو نشون دادي نميگه من ازش بزرگترم اينا خواهرن يا دشمن تف بهشون دارم ميتركم ديكه زندكيمو نابود كردن جامو گرفتن احتراممو خورد كردن هر چي خودمو عقب ميكشم وقتي ميام اينجوري باهام رفتار ميكنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديگه بحق اين ماه ازشون نميكذرمً برن بچشن مزه شوهرو برن ببين چه بياحتراميا و سركوفتايي كه شوهرم بهم نزد تا به اينجا رسيدم تف به اين خواهرا برام مردن 

مادرمو مقصر ميدونم مادرم احترام من نگه نداشت بخدا هر رقت اين كار ميكرد من ميرفتم خواهرمو بوس ميكردم ولي باز 

مثل شما. بسیار دیدم گلم...

خیلی بیشتر از هشت کتاب سهراب سپهری

ولی اگه ته قصه رو میدونستی که تا چند سال دیگه چه اتفاقی برات میفته الان به جای گریه, اشک شادی میریختی

من پیشگو نیستم ولی به قول قدیمیا اتفاقی که 2بار تکرار بشه مکرر تکرار خواهد شد

من که بسیار ازین قصه بین مراجعینم دیدم.

تعریف نمونه ها ممکنه در حوصله عزیزان نی نی سایت نباشه

پس اندکی صبر سحر نزدیک است

ببین عزیزم اکثر بچههای بزرگ خانواده خواهر برادرای کوچیکشونو خیلی دوست دارن۰ ولی کوچکترا برعکسن۰ منم با خواهر کوچیکم همین مشکلاتو دارم امشب اشکم دراومد سر اینچیزا۰ چون دوسشون داری و حس مادرانه بهشون داری دوست نداری ناراحت بشن۰ ولی اونا این حسو ندارن و از روی نادونی و?بچگی بی احترامی میکنن۰ به دل نگیر 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!