2777
2789
عنوان

رفته بودم مطب داییم برای کاری

234 بازدید | 15 پست

مطب داییم رفته بودم خواهرزاده زنش یکی از منشی هاشه...گفتم با دکتر قرار دارم درجریانه...

همچین اف چسی اومد و پشت چشم نازک کرد گف نمیشه باید بشینی 

گفتم اتفاقا همین الان باهاش حرف زدم گف منتظرمه بین مریض برم پیشش

گفت فعلا که من منشیم و پشت میزم پس من تعیین میکنم کی باید بری داخل 

گفتم فلانی جون من از فلان جا اومدم سریع باید برم فقط اومدم یچیزی ازش بگیرم

یهو پوزخند زد ببخشید ما اینجا حواسمون نبود باید با شما زمانبندی کنیم شما به مرحمت خودتون ببخشید

همون لحظه پسرداییم از تو اتاق دستیار پزشک اومد بیرون گف اع اومدی بیا بریم تو چرا اینجا ایستادی؟گفتم داشتم به خانم دکتر میگفتم با آقای دکتر قرار دارم...حواسم نبود جای دایی و ایشون عوض شده

عصبانی شدم از خودم چرا اصلا به این گفتم ، همینجوری میرفتم داخل اتاق وقتی خود داییم دو دقیقه پیش بهم گفته بیا😐😑

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی لحظه احساس کردم دارم رمان میخونم😂😂ن صرفا برای پزشک ها نوع حرف زدنت منظورم بود

اون میشناختت؟

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..
عه سناریو رمانا نودهشتیا

🤣🤣🤣دقیقا...جالبه دختره بچه سالم نیست از من بزرگتره والا

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
عه سناریو رمانا نودهشتیا

من گفتم الان پسرداییه به منشی میگه شما ب چ حقی این خانم را بازخواست کردین همین الان از کارتون اخراجین

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..
ب دایت بگو و کار خوبی کردی سرتو ننداختی پایین بری داخل

بهش گفتیم...همیشه ما میخاییم بریم اونجا از این اداها در میاره ولی بخاطر خانمش هیچکاری نمیکنه فقط یه تذکر میده

ی لحظه احساس کردم دارم رمان میخونم😂😂ن صرفا برای پزشک ها نوع حرف زدنت منظورم بود اون میشناختت؟

اره بابا میگم فمیلیم خواهرزاده خانمشه

من گفتم الان پسرداییه به منشی میگه شما ب چ حقی این خانم را بازخواست کردین همین الان از کارتون اخراجی ...

🤣🤣🤣متاسفانه پسرداییم بادی به هرجهته از این قپیا بلد نیست بیاد

بعدشم با پسرداییش ازدواج میکنه

پسرداییم بچس😂😂۲۰ سالشم نیست

بهش گفتیم...همیشه ما میخاییم بریم اونجا از این اداها در میاره ولی بخاطر خانمش هیچکاری نمیکنه فقط یه ...

همون تذکر برا اون بیشتر از ی دعوا بهش فشار میاد

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
کلا منشیا بیشتر خود دکترا ادا دارن😑😂😂😂😂

کلا اینم لجه با ماها...وگرنه بقیه منشی ها خیلی خانمن...ولی این😂

کلا اینم لجه با ماها...وگرنه بقیه منشی ها خیلی خانمن...ولی این😂

دیگه دست پرورده زنداییته😂😂😂

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂