2777
2789
عنوان

رضا داوودنژاد🌱

934 بازدید | 32 پست

اولین فرد مشهوری هستن که از فوتشون بسیار متأثر هستم و ناراحت، با اینکه زیاد فیلماشونو ندیدم.💔

خدایش بیامرزد🌱

🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌼

اگه دوست داشتی فاتحه ای براشون بخون.

ممنونم🙏🏻🌼

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

من امروز صبح چون روزه گرفته بودم یه سردرد خیلی بدی داشتم من فشارم پایین کم خونی هم دارم این روزای آخر خیلی داره بهم فشار میاد اینستا رو باز کردم یه خورده سرگرم بشم کلیپی که پدر رضا داوودنژاد برای عروسش پست کرده بود و دیدم تا دو ساعت انقدر گریه کرده بودم که دیگه واقعاً احساس می‌کردم سرم یه عضو جدایی از بدنمه دیگه دردشو احساس نمی‌کردم انقدر که دردش زیاد شده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز صبح چون روزه گرفته بودم یه سردرد خیلی بدی داشتم من فشارم پایین کم خونی هم دارم این روزای آخ ...

چی بود

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

چی بود

طفلک رضا داوودنژاد بعد عمل پیوندش روی تخت دراز کشیده بود توی بیمارستان همسرش غزل بدیعی دستاشو می‌بوسید اشکای چشم رضا داوود نژادو پاک می‌کرد بهش می‌گفت چرا گریه می‌کنی و ظاهرا از پشت شیشه پدر شوهرش این صحنه رو فیلم گرفته بود

من امروز صبح چون روزه گرفته بودم یه سردرد خیلی بدی داشتم من فشارم پایین کم خونی هم دارم این روزای آخ ...

آخ چقدر فیلم سوزناکی بود💔

آدم گاهی توی حکمت خدا میمونه.

چه افراد مشهوری که هر روز طلاق میگیرن بدون ذره ای عشق.

ولی این دو زوج عاشق باید اینطور از هم جدا شن💔

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
طفلک رضا داوودنژاد بعد عمل پیوندش روی تخت دراز کشیده بود توی بیمارستان همسرش غزل بدیعی دستاشو می‌بوس ...

بعد اینکه به غزل حمله شد که از فوت همسرش ناراحت نیست و تو مراسمش ارایش کرده پدرشوهرش این کلیپو گذاشت

رضا داوود نژاد انسان بود با شرف بود و اینو از پدرش به ارث برده بود🙂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بنظر میومد ادم خوش قلبی بوده 

روحش شاد

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
آخ چقدر فیلم سوزناکی بود💔 آدم گاهی توی حکمت خدا میمونه. چه افراد مشهوری که هر روز طلاق میگیرن بدو ...

از اینجور زندگیا دور و ورمون خیلی هست دختر همسایه ما تازه نامزد کرده بود که فوت شد نامزدش تا سه سال شب و روز تو گرما و سرما می‌رفت روی سنگ قبر دختر دراز می‌کشید می‌خوابید هیچ وقت یادم نمیره یه شب خیلی برف شدید میومد صبح زودش من داییم فوت شده به مامانم گفتم کاش بریم سر مزار دایی برفا رو از روی قبرش پاک بکنیم وقتی رفتیم دیدیم این بنده خدا دراز کشیده توی اون برف روی قبر خانمش یه پتو هم انداخته روش خوابیده نمی‌دونم چرا انقدر دلم شکست به خدا گفتم من واقعاً نمی‌فهمم حکمت تو چرا آخه این کارو کردی

چقدر گریه های یوسف تیموری منو ناراحت کرد

چه دوستی قشنگی داشتن❤️‍🩹

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!