اولین فرد مشهوری هستن که از فوتشون بسیار متأثر هستم و ناراحت، با اینکه زیاد فیلماشونو ندیدم.💔
خدایش بیامرزد🌱
🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌼
اگه دوست داشتی فاتحه ای براشون بخون.
ممنونم🙏🏻🌼
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
واقعا حیف بود...یعنی دنیاجابرای این بنده خدایاداداش خدابیامرزمن نداشت....روحشون شاد...
روحشون شاد🌼
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
بعد اینکه به غزل حمله شد که از فوت همسرش ناراحت نیست و تو مراسمش ارایش کرده پدرشوهرش این کلیپو گذاشت ...
آآرایش کردن لباس خوب پوشیدن اینا به خدا هیچ وقت نشونه این نیست که آدم از فود یه عزیزش ناراحت نیست ما از تو دل آدما خبر نداریم چرا فکر میکنیم مثلاً اگه یکی آرایش کرده پس از فوت عزیزش ناراحت نیست آدما مواجهه با غمهاشون با هم فرق میکنه من خودم یلی مژهها و ابروهام بوره وقتی میخوام برم یه مراسمی جایی ریمل میزنم به چشمام یه خط چشم نازکم میکشم که از اون حالت روح بودن در بیام بعد جالبه توی یه مراسمی گفته بودن نقره اصلاً ناراحت نیست آرایش کرده در صورتی که من دو روز تمام نتونستم غذا بخورم آخر کارم کشید به سرم و بیمارستان ولی همون آدم تو مراسم نشسته بود سر اینکه نوشابشو زرد بخوره یا مشکی بحث میکرد
منم واقعا از ته قلبم از شنیدن خبر فوتش ناراحت شدم خیلی ازش خوش میومد آدم صاف و صادقی بود اصلا غرور و تکبر نداشت البته من از چهره اش اینو برداشت میکردم و یه بازیگر دیگه هم هست یکم شبیه ایشون هست اونو هم دوست دارم توی نوروز رنگی نقش پدر خانواده که اومدن مشهد و زائر هستن و خونه ی جعفر رو یه اتاقش رو کرایه کردن بازی میکرد
این جماعت هرکاری کنی حرف پشتت دارن بگن من عمم فوت کرددخترکوچیکه ی عمم کم گریه کردمیگفت خواهرام زنگ زدن فهش دادن که فامیل حرف درآورده چرازهره گریه نمیکنه بیچاره پای یکی ازچشمشم کبودبودبه خاطرپرت کردن اسباب بازی بچه اش زده بودجاریش گفته بودشوهرش کتکش زده
دقیقا من تا حالا برای اهالی هنر و ورزش ناراحت نشده بودم ولی برای شهرام عبدلی ناراحت شدم چون نقشاش منفی بود ولی تو زندگی عادیش خوب و اهل زندگی و بی حاشیه و اهل خانواده بود و رضا داوودنژاد نقشاشو انقد یادم نیست کاری به طنز کار کردنشم ندارم که بالاخره خنده به لب مردم آورد خنده هاش ذوق کردناش مهربونیش مثل خود بچه ها بود پاکی و مهربونی ازش می بارید حاشیه نداشت و اهل خانواده بود واقعا خدا رحمتش کنه
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭