2777
2789

سلام 

من فردا قراره یه کلاسی جایگزین برم کلاس اول و قراره ریاضی و فارسی و علوم رو با تخته هوشمند تدریس کنم 

بهم میگید چجوریه؟

لب تاب رو باید وصل کنم یا چی؟

مطلب از کجا بیارم رو خود سیستمه؟ 

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین شما که شکمتون دائم سفت بود علتش چی‌بود

سلام دردای کاذب زایمان 

که تا روز آخزم همرام بود ولی اتفاقی نیفتاد

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
دانشجو معلمی؟ دانشگاه برای کارورزی میفرستت؟

خیر معلمم

ماده ۲۸

سلام دردای کاذب زایمان که تا روز آخزم همرام بود ولی اتفاقی نیفتاد

یعنی ورم معده نبود؟ ان اس تی میدادی انقباض نشون میداد ؟ چون من دوبار رفتم چیزی نشون نداد

یعنی ورم معده نبود؟ ان اس تی میدادی انقباض نشون میداد ؟ چون من دوبار رفتم چیزی نشون نداد

نه معده‌ام نبود

بله ان اس تی انقباض نشون میداد

من چون بارداریم شرایط خاص داشت و سرکلاژ کرده بودم انقباضام زودتر شروع شد، هرچند سر وقت زایمان کردم اما خب روزای پر استرسی بود 

با این حال دکتر میگفت از هفته بیست بارداری انقباضات شروع میشه دیگه و طبیعیه