من فردا قراره یه کلاسی جایگزین برم کلاس اول و قراره ریاضی و فارسی و علوم رو با تخته هوشمند تدریس کنم
بهم میگید چجوریه؟
لب تاب رو باید وصل کنم یا چی؟
مطلب از کجا بیارم رو خود سیستمه؟
حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
یعنی ورم معده نبود؟ ان اس تی میدادی انقباض نشون میداد ؟ چون من دوبار رفتم چیزی نشون نداد
نه معدهام نبود
بله ان اس تی انقباض نشون میداد
من چون بارداریم شرایط خاص داشت و سرکلاژ کرده بودم انقباضام زودتر شروع شد، هرچند سر وقت زایمان کردم اما خب روزای پر استرسی بود
با این حال دکتر میگفت از هفته بیست بارداری انقباضات شروع میشه دیگه و طبیعیه