2777
2789
عنوان

لطفا بیاید!!چند وقتی بچتونو از پوشک گرفتین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 39 پست
یکسال وده ماهش بودکامل گرفتم طول میکشه ویمدتم اززیرش درمیرن حوصله وتشویق فقط میخوادچندین ماه طول میک ...

چه خوب کاشکی پسرمنم یاد بگیره از پوشک کردن خسته شدم 

وخدای که بشدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خودم موفق نبودم نمیدونم چی بگم پارسال دقیقا همین روز من پسرمو از پوشک گرفتم  ۲ سال و ۷ ما ...

شاهد از غیب رسید

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
آها میبرمش میکنه ولی خوب نمیگه 

خب همین گفتن مهمه دیگه 

وگرنه من پسرم یه ساله هم بود تو دستشویی می‌بردم میکرد ولی خب بعدش پوشک می‌گرفتم 

واینکه پسرم تو خواب اصلا جیش نمی‌کرد 

بچه های که شب جیش میکنن سختره از پوشک گرفتن 

شما پوشک کن ولی خب زود به زود ببر تا تو دستشویی کنه و تو پوشک کردن رو کم کم یادش بره 

بعدش که دیدی اکثر وقتا پوشکش خشک هست و خیلی کم جیش می‌کنه میتونی شورت،آموزشی بخری براش 

ولی خب شرت آموزشی هم نمیشه بیخیال باشی ها فقط برای بچه ای که میگه خوبه مثلا بعضی بچه ها لحظه آخر میگن و تا دستشویی ببری میکنن برای اونا خوبه که مثلا تو همون تایم رو زمین نریزه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خیلی زوده. به چه قیمت؟ بخاطر پول پوشک؟ خوب تاثیرات منفی روحی جسمی که یه عمر رو بچه هست چی؟ سیستم ک ...

ن والا بخاطر پول پوشک نیس دوسدارم آزادباشه گناه داره 

وخدای که بشدت کافیست

پسرم یکسال وده ماه بودخودش میگفت دسشویی داره چون قبل اونم کمترپوشک میبستم دیگه عادت کردگفت۳روزتحمل کردم دیگه حتی یبارم شب اینوتوی خواب دسشویی نبردم گفتم عادت میکنه شبم اصلاکثیف کاری نمیکرد

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....