2777
2789
عنوان

خواهرم پریود شده اونوقت مادرم ..

1074 بازدید | 27 پست

به جای اینکه مثلا بیاد بهش یاد بده که چیکار کنه تا فهمید کلی گریه کرد و زد تو سر و کاه ی خودش که این چرا پریود شده .. قدش کوتاهه و اینا و الانم بردش دکتر که امپول بنویسه براش  

دقیقا همین بلا رو سر منم اورد ! ما شب و روز دکتر بودیم .. سونوگرتفی و هزار کوفت دیگه 

دلم برای خواهرم میسوزه .. مطمئنم این بچه هم سه چهار سال دیگه مثل من کارش به روانپزشک و کلی قرص و دارو میفته 

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا یعنی نباید بزرگ شه؟ چندسالشه خب؟ من کلاس پنجم پریود شدم خب😑😐 قدمم ۱۵۸ بود الان ۱۶۰ ربطی، ن ...

خود منم ! کلاس شیش پریود شدم با قد کوتاه 

الان یک و شصت هستم 

نمیدونم این زن چرا اینجوریه 

مطمئنم ما الان تا یک ماه سر همین قضیه توی خونمون عذا و گریه اس 

من کلاس چهارم بودم پریود شدم قدم الان ۱۵۸ناراحتم نیستم راضی هستم

من اگه از بچگی اصلا مسئله ی قد مطرح نمیشد اصلا نمیدونستم که بابت قد مثلا کوتاهم باید غصه بخورم ! 

مادرت وقتی تو رو دید چرا برای خواهرت پیشگیری نکرد

وقتی توان مالی دارید ک الان دکتر ببرید خوب همون هزینه رو قبلا میکردید

من نگران دخترمم ولی هزینه حتی وزیت متخصص هم سختمه...مادر شما باید قبلا ب فکر میبود ن با سر کله زدن الان

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
خود منم ! کلاس شیش پریود شدم با قد کوتاه  الان یک و شصت هستم  نمیدونم این زن چرا ای ...

من ۱۵۳ هستم و ۱۶۰ تصلا کوتاه ب حساب نمیاد

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……