2777
2789

دوستان من وارد ماه ۵ بارداری شدم و عفونت گرفتم فک کنم ، خیلی عذر میخام واژنم بون م*اهی گرفته جوری ک بوش رو خودم حس میکنم .دکتر گفت کلوتریمازول بزن اما فایده نداشت .

قرص سفیکسیم یا آزیترومایسین دکتر گفت میتونی بخوری هم میترسم بخورم هم وقتی میخورم بالا میارم

شما چ راهی پیشنهاد میدین؟ 

براتون صلوات میفرستم

حتما درمان کن 

باز برو دکتر

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر خیلی بهت تبریک میگم به خواسته ات رسیدی ممکنه تجربه هات بگی منم ۲ دختر دارم میخوام سومی اگه خدابخواد پسربشه خیلی حرف وحدیث شنیدم ودلم شکسته

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
استارتر خیلی بهت تبریک میگم به خواسته ات رسیدی ممکنه تجربه هات بگی منم ۲ دختر دارم میخوام سومی اگه خ ...

من تحت نظر ی دکتر بودم بصورت آنلاین  ۳ ماه دارو و رژیم غذایی  بعدش اقدام با اولین اقدام باردار شدم و سونو گفت پسره

من تحت نظر ی دکتر بودم بصورت آنلاین  ۳ ماه دارو و رژیم غذایی  بعدش اقدام با اولین اقدام با ...

ممکنه بگید داروها ورژیمتون چی بوده

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
ممکنه بگید داروها ورژیمتون چی بوده

خب دستوراتش خیلی طولانیه مثلا قرص های تقویتی ی ماه روزی ۱۱ تا

ی ماه روزی ۱۵ تا

۳ معجون گفت درس کردم روزی ۱ ق غ خودم یکی شوهرم

قبل اقدام کلی دستوارت داشت

اگه خاستی شمارشو میدم بهت مطمعن باش نتیجه میگیری

من ۲۴ ساعت با شهر دکتر فاصله دارم و حتی یک بارم نرفتم پیشش همه ی دستوراتش رو برام واتساپ ارسال میکرد نسخه مینوشت عکس میفرستاد از داروخونه میگرفتم

هزینش هم برای اینکه تحت نظرش باشی روزاول ۳ میلیون میریزی حتی دیگه نیاز ب دادن ویزیت هم نیست

از قبل اقدام ،بارداری زایمان میشه دکتر خصوصیت هر لحظه میتونی باهاش در ارتباط باشی من ک خیلی راضیم

خب دستوراتش خیلی طولانیه مثلا قرص های تقویتی ی ماه روزی ۱۱ تا ی ماه روزی ۱۵ تا ۳ معجون گفت درس کرد ...

سلام امکانش هست شماره تماس دکتر رو بهم بدین , آنلاین در ارتباط باشم ، منم رژیم برای دختر دار شدن میخام 

مدیریت باشگاه ورزشی (ROy فیت)✨❣️