سلام خانوما الان من ۸هفته حاملم طبقه بالا مادر شوهرم میشینیم از اول ماه رمضون بیشتر مواقع افطار و سحری پیششون بودیم امروز به شوهرم گفتن افطار ما میایم بالا من خودم حالم خوب نیست بعد ما هیچی خونه نداشتیم پهن نکردم رفتیم پایین خودشون پهن کرده بودن بعد خواهر شوهرم میگه مگ قرار نبود تو پهن کنی اونم تاره جلو دختر خالش منم گفتم ما هیچی نداشتیم گفت میومدی از پایین می بردی منم گفتم ببخشید نشستم دیگ بعد پدرشورهم تیکه میندازه بجای اینکه از صبح تا شب بخوابی غذا درست کن خیلی ناراحت شدم حانواده شوهرم یه اخلاق بدی دارن اللن ناراحتن دیگ من باید از همشون معذرت خواهی کنم تازه شوهرمم قهر میکنه الان من چیکار کنم اصلا اعصابم بهم ریخته من چرا باید براشون سفره بچینم خودشون چرا نچیندن ای بابا درک ندارن من حاملم که هیچی سرما هم خوردم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سفره ما جداس فقط ماه رمضون چون حامله بودم ولی باشه کلا جدا میکنم
من خودمم باردارم وبد ویار بودم ولی به جز یکی دوبارکه خونوادگی مریض بودیم خواهرم غذا آورد کسی برام غذانداد باید یادبگیری روپای خودت وایستی کلا آویزون بودن بی عزتی میاره دوروز دیگه توبچه داری هم.