2777
2789
عنوان

تاثیر دعای خیر🥺

156 بازدید | 9 پست

چند وقت پیش داداشم کلید خونه رو جا میذاره از بالای در میره میپره تو حیاط، و مچ پاش خیلی بد میشکنه، اون تایم از نظر مالی تو وضعیت خوبی نبودن چون تازه خونه خریده بودن هیچی پس انداز نداشتن، دفترچه بیمه اش هم تمدید نکرده بود و آزاد هزینه عمل زیاد میشد، خلاصه همش تو فکرش بودم داشتم میرفتم اداره، یه گدا دیدم جلو در اداره نشسته بود، بهش صدقه دادم گفتم خدایا به نیت داداشم ک درمانش به خوبی انجام بشع و همون لحظه تو ذهنم به هزینه هاشم فکر میکردم که یهو آقائه دعا کرد گفت الهی که هیچی هزینه ی درمان ندی، دعاش خیلی به دلم نشست انگار واقعا ذهنمو خونده بود. برگشتم خونه داداشم اینا گفتن دفترچه شو قبول کردن و لازم نیست هیچی هزینه بده. خیلی برام جالب بود ک چقدر قشنگ یه دعای خیر میتونه انقد سریع اجابت بشه🥺 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

درسته دعای خیر ،

خیلی تاثیر داره 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

به نام خالق مهربانمون 

سلام

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها 

خواهرا میشه برای من و خانوادم دعای خیر کنید ؟

میشه دعا کنید گره از کارم باز بشه و خبر خوش بشنوم  ؟ میشه دعا کنید  خدای مهربان کمکم کنه؟ میشه بگید ؟؟🥺

لحظات سختی رو میگذرونم 

این چند روز هم از استرس از خواب میپرم ... 

لطفا برام دعای خیر کنید 

ان شاءالله 

بهترین ها نصیب قلبتون بشه ✨️ سپاسگزارم 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
به نام خالق مهربانمون  سلام اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها  خوا ...

عزیزدلم انشالله هر مشکلی داری خدا به بهترین شکل ممکن برات حلش کنه.

عزیزدلم انشالله هر مشکلی داری خدا به بهترین شکل ممکن برات حلش کنه.

نزدیک اذان

برای شما و خانوادتون دعای خیر کردم

تشکر که دعا کردید 🌸

فداتشم❤🌹 

سلامت باشید 🌸

اگر دوست داشتید تاپیک آخرم بخونید 😍