2777
2789
عنوان

حس بدی گرفتم ازخودم😔

203 بازدید | 29 پست

یکساعت پیش بچمو برده بودم پارک کنار چندتا خانوم نشستم اونام بچه هاشون مشغول بازی بودن. همه ارایش کرده.. مژه کاشت، ناخن دستوپاشون کاشت، ابرو کاشت، جوری به خودشون رسیده بودن انگار اومده بودن عروسی، اما من بجز یه ضدآفتاب هیچی نمی زنم بیرون که میرم، تاحالام مژه و ناخون اینا نکاشتم هیچوقت، قیافم بد نیست اما به خودم نمیرسم، انقد از خودم بدم اومد یدفه‌.

انگار فقط منم که این جوریم تکو تنها..

😔😔بیاین دلداریم بدید.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه خودت خوشکلو جذابی بدون کاشتو این چیزام میتونی به خودت افتخار کنی و حس خوب بگیری-منم هیچوقت کاشت نمیکنم نه ناخن نه مژه-بیرونم کرم صدافتاب بیرنگ میزنم یکم رژ یه مداد تو چشمم بنظر خودم ok میشم برا بیرون رفتن-مهمونیا حالا بیشتر آرایش میکنم-ولی ناخونام بلنده مرتبه لباسامم طبق روز و خوبه-شمام یکم بیشتر به خودت برس-ولی بنظرم کاشتماشتو این چیزا جالب نیس زیاد

اسی منم مثل خودتم وقتی حوصله داشته باشم برم بیرون ضدافتاب ریمل و یه رژ میزنم حوصله نداشته باشم اونم نمیزنم 

یبارم کاشت مژه انجام دادم همه مژه های خودم باهاش کند 

ناخنم نمیزارم چون نماز برام واجبتره 

اراستگی و تمیزی خوش پوشی و یه ارایش کمرنگ و ساده از همه چی بهتره

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

مگه حتما باید کاشت مژه و ناخن داشت یه جور دیگه به خودت برس

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم