2777
2789
عنوان

فضای سمی نی نی سایت

146 بازدید | 20 پست

نمیدونم چرا اینجا شده محل نوشتن تخیلات بچه های کلاس نهمی و دهمی و بالاتر

بیاین از تاپیک های سمی ک خوندین بگین

برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.

من خودم دیدم طرف مدرسه میره گذاشته افسردگی بعد زایمان دارم

برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش تخیل بود متاسفانه زیاده

امیدارم تخیل باشه

آنقدر تاپیک کتک بنظرم یه تعداد هم برای اینه که فرد کخ داره مارو سرکار میزاره

امیدارم تخیل باشه آنقدر تاپیک کتک بنظرم یه تعداد هم برای اینه که فرد کخ داره مارو سرکار میزاره

چون شما نمیبینی دلیل بر کم بودن یا تخیل نیس که 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

ولی خیلیا رو دیدم که همین کرم رو داشتن

نمیدونم آخه داستان های عجیبی هم دارن که بیشتر تعجب انگیزه

بله راحت باشید

مرسی از لطفتون خانم،خب فضای مجازی قابلیت اینو داره که هرکسی توش هر نظری رو بده و هر رفتاری رو انجام بده خانم،و میشه هم مثبت هم منفی ازش استفاده کرد،باید جنبه مثبتش رو نگاه کرد 

مرسی از لطفتون خانم،خب فضای مجازی قابلیت اینو داره که هرکسی توش هر نظری رو بده و هر رفتاری رو انجام ...

اره درسته ولی اکثریت اینجا زیر سن ۱۸ ان، بعد چندین مورد هست که داستان سرایی هاشون لو رفته بقیه رو نمیدونم حالا