2777
2789
عنوان

انتخاب اسم به روش شیخ بهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 21617 بازدید | 38 پست
جدول ابجد کبیر   مثلا فرض کنید شخصی اسمش شیما هست نام مادر و پدرش مریم و علی ش: 300 + ی: ...

فرمول دوم: ارزیابی روند 

برای به دست آوردن روند اسم، ابجد اسم با ابجد اسم مادر جمع میشود و نتیجه تقسیم بر 3 میشود. اگر با ماشین حساب محاسبه میکنید نتیجه رو به شکل اعشار نشون میده و همون قسمت اعشار که بعد از ممیز هست هم ملاک سنجش ما قرار میگیرد.

اعشار 66 صدم : صعودی

اعشار نداشته باشد : ثابت

اعشار 33 صدم : نزولی

در این مثال مجموع ابجد اسم به همراه اسم مادر شد 641 و تقسیم بر 3 شد 213.6666که در رده صعودی قرار میگیرد. ولی همچنان به خاطر گروه اسمش که ضعیف هست جزو افرادی هست که ممکنه به درآمدهای بالا برسه ولی ضرر و زیان هم زیاد متحمل میشه، مالش خورده میشه توسط دیگران و موفقیت ماندگار به دست نمیاره

فرمول سوم: ارزیابی قدم

قدم هر شخص با اسم پدرش سنجیده میشه. برای به دست آوردن قدم اسم، ابجد اسم با ابجد اسم پدر جمع میشود و نتیجه تقسیم بر 3 میشود. اگر با ماشین حساب محاسبه میکنید نتیجه رو به شکل اعشار نشون میده و همون قسمت اعشار که بعد از ممیز هست هم ملاک سنجش ما قرار میگیرد.

اعشار 66 صدم : خوش قدم

اعشار نداشته باشد: ثابت قدم

اعشار 33 صدم : بد قدم

در این مثال 351 با 110 جمع میشود نتیجه 461 تقسیم بر 3 میشود. و نتیجه 153.666 میشود و اعشار 66 صدم نشون از خوش قدمی ایشون داره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست کپی کردی؟ ارور میده سرچ میکنم رزومه ساز میاد

اجازه کپی ادرس سایت نداد خودم تایپ کردم که ارور میده الان متنشو کپی کردم براتون ولی سایت اینوتی دات کام هست

فرمول دوم: ارزیابی روند   برای به دست آوردن روند اسم، ابجد اسم با ابجد اسم مادر جمع میشود و ...

(الف =1 )، (ب = 2 ) ، ( ج = 3 ) ، ( د = 4 ) ، (ه = 5 ) ، ( و = 6 )

( ز = 7 ) ، ( ح = 8 ) ، ( ط = 9 ) ، ( ی = 10 ) ، ( ک = 20 ) ،( ل =30 )

( م = 40 ) ، ( ن = 50 ) ، ( س = 60 ) ، ( ع = 70 ) ، ( ف = 80 ) ، ( ص = 90 )

( ق = 100 ) ،( ر = 200 ) ، ( ش = 300 ) ، ( ت = 400 ) ، ( ث = 500 ) ، ( خ = 600 )

( ذ = 700 ) ، ( ض = 800 ) ، ( ظ = 900 ) ، ( غ = 1000 )

( گ = 2000) ، ( چ= 3000) ، ( پ= 4000) ، ( ژ= 5000)

فرمول دوم و سوم رو حساب کردم طبق اسم مادر ثابت قدم طبق اسم پدر خوش قدم

گلم نام پدر فقط برای قدم محاسبه میشه برای درامد و طبقه ی اسم فقط از اسم مادر استفاده میشه یعنی هر اسمی از ۳ جهت بررسی میشه ، طبقه ، درامد ، قدم 

جدول ابجد کبیر   مثلا فرض کنید شخصی اسمش شیما هست نام مادر و پدرش مریم و علی ش: 300 + ی: ...

من نام مادرم تو شناسنامه یه چیزه اما کلا یه چیز دیگه صداش میکنن کدومو در نظر بگیرم؟؟

💕🧚‍♀️                                               

من اشرافی متضرر بودم😭😂

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .