2777
2789
عنوان

انتخاب اسم به روش شیخ بهایی

21583 بازدید | 38 پست

دوستان توی اینستاگرام یه خانم دکتری دیدم استوری گذاشته که اسمشو عوض کرده چون اسم قبلیش براش حادثه ساز بوده و گفتن باید اسمتو عوض کنی و گفت من تو کلاس اعداد و کد کیهانی شرکت کردم و اسممو انتخاب کردم که بهترین اسم باشه برام ! کنجکاو شدم و سرچ کردم به روش شیخ بهایی رسیدم ولی نمیدونم چقدر راسته این موضوع!! برای کل خانواده ام و چک کردم بعضیا درست در اومد بعضیام نه خیلی ! بنظرتون حقیقت داره؟؟؟ یعنی اسم بچمونو حتما طبق اینفرمول انتخاب کنیم؟؟ من فرمولشو‌میذارم براتون شما هم بخونین و‌ امتحان کنین برام بنویسید نظرتونو، کسایی که از قبلا اطلاع داشتن بیان بگن که با تقسیم چکشی انجام دادن یا ماشین حساب طبق سایتی که میذارم! من با با تقسیم چکشی حساب کردم اسم خودم باقیمونده۲ در ا‌مد ۲ توی کدوم طبقه هست؟؟!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه منظورت ارتعاشه که سایت انلاین هست انجام میده

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

کجا کدوم سایته من یکی پیدا کردم که پولیه!!

گوگل بزن ارتعاش اسم انلاین میاره

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

لطفا اسم سایت رو بگو

گوگل بزن ارتعاش اسم انلاین

گذاشتی لایک کن

جدول ابجد کبیر

مثلا فرض کنید شخصی اسمش شیما هست نام مادر و پدرش مریم و علی

ش: 300 + ی: 10 + م: 40 + ا: 1 = 351

ع : 70 +  ل: 30 +  ی: 10   = 110

م: 40 + ر: 200 + ی: 10 + م: 40 = 290

فرمول اول: ارزیابی گروه 

برای به دست آوردن گروه اسم، ابجد اسم با ابجد اسم مادر جمع میشود و نتیجه تقسیم بر 4 میشود. اگر با ماشین حساب محاسبه میکنید نتیجه رو به شکل اعشار نشون میده و همون قسمت اعشار که بعد از ممیز هست هم ملاک سنجش ما قرار میگیرد.

نتیجه اعشار نداشته باشد : عالی

اعشار 75 صدم : خوب

اعشار 5 دهم : متوسط

اعشار 25 صدم : ضعیف

در مثال خودمون 290 را با 351 جمع میکنیم میشود 641 و تقسیم بر 4 عدد 160.25 رو به ما نشون میده که متاسفانه ارتعاش این اسم در گروه ضعیف هست و باید تغییر دهد.

نکته: دقت کنید ارتعاش اسم شیما به تنهایی ضعیف نیست، بلکه وابسته به ترکیبش با اسم مادر هست.