2777
2789

وای منم مالیدم دیروز بهش نگفتم خودمو زدم به اون راه هنوز ندیده دید میگم من نبودم😄😄ولی تقصیر من نبود-یه همسایه احمق داریم ۳ تا ماشین داره همرو یجوری تو کوچه پارک میکنه انگار کوچه رو خریده دیروز من پارک کرده بودم تو یه زمین خالی اومده بود قشنگ لب به لب ماشین من پارک کرده بود از عقب-یعنی من بزور تونستم بیارم بیرون یکم مالید به درخت هی نفرینش کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم مالیدم دیروز بهش نگفتم خودمو زدم به اون راه هنوز ندیده دید میگم من نبودم😄😄ولی تقصیر من نبو ...

تابلو بود نمیشد نگم بعد میفهمید بدتر میشد، دیگه گفتم ولی خیلی استرس کشیدم 

ای بابا سکته نداره که 

حساسه که حساسه ! 

ممکنه خودش پشت ماشین باشه و اتفاقی بیوفته

این آقایون فقط حساسن که ماشینه دست زنشون چیزیش نشه!

یعنی ارزش ماشین از شریک زندگی بیشتره 

بیخیال بابا واسه ۴تا تیکه آهن به خودت استرس نده 

عزیزان دعوا چیه این چه راهکاریه میدید!

بهترین و تاثیرگزار ترین حرکت اینه وقتی از در اومد داخل با یه بغض جگرسوز چشاتو مث گربه ی شرک کنی و بری بغلش کنی و ماجرارو بگی،بعدشم ماچت میکنه و خلاص

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎