2777
2789
عنوان

دیگه نی نی سایت مسخرشو دراورده

238 بازدید | 22 پست

همه نوع حقی رو ازمون گرفتن اون از وضع حذف تاپیک  اینم از این چرا مثلا من بخوام تعلیق شم همه اطلاعاتم باید بمونه 

واسه بالا رفتن بازدید سایت همه کاری میکنن یذره احترام به  شعور مخاطب ندارن 

من یه اکانتمو ترکوندم دیدم همه چیزش سرجاشه فقط نمیتونم تاپیک بزنم پیام بدم  100 تا تاپیک من چجوری باید منتظر باشم فلان ساعت فلان روز برسه بلکه نی نی یار حذف تاپیک از خواب ناناز بیدار شه بترکونه خیلی وقتا هم پاک نمیکنه میمونه 

چرا واسه بالا رفتن سایت از ما مایه میزارید همین کاربرا نباشن ببینم بازم بازدید سایت بالا میره خجالتم خوب چیزیه سایت پر تبلیغه هر روز یه جاش خرابه  اینم از این 

خواهشن برگردونید به حالت قبل 

آنچه تاریک کرد،شب مهتاب مرا"چشم"توبود🍃 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منکه جدیدا پستامو ویرایش هم نمیتونم بزنم 

هر دم ازین باغ بری میرسد

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

جدیداً ویرایش رو هم حذف کردن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دقیقا

حداقل هرروز قابلیت حذف بذارن

فقط روزای زوج اونم از ساعت ۱۰ و نیم 😑

انگار ما آلارم گوشیمون روشنه ببینیم چه ساعتی باید پیام بدیم

والا من دوبار ساعت ۹ صبح روزای زوج یادم اومده که یک ساعت و نیم بعد لینک بفرستم یادم رفته و بعدش مثلا ساعت ۵ عصر یادم اومده که دیگه تایمش تموم شده بود😑😑😑

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
اره من خیلی فعالیت ندارم  چرا کاری نکردین اعتراصی چیزی

فک میکنی نکردن ؟

فک میکنی حقوق کاربرا واسه اینا مهمه ؟

اینا فقط به پول فکر میکنن پــــــــول   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اینارو تگ کن به خانم موناتهرانی بگو ماببینیم که فرقی نمیکنه مث خودت کاربریم 

زدم که ببینن مونا تهرانی کی اهمیت داده به حرف کاربرا. این بار دومش باشه

آنچه تاریک کرد،شب مهتاب مرا"چشم"توبود🍃