2777
2789
عنوان

دیگه نی نی سایت مسخرشو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 22 پست
یه مشکل دیگه من نمیتونم پستی که ثبت کردم‌رو ویرایش بزنم  همش ارور میده اجازه درج لینک ندارید ...

افرین دقیقا مال منم همینطور شده

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حداقل هرروز قابلیت حذف بذارن فقط روزای زوج اونم از ساعت ۱۰ و نیم 😑 انگار ما آلارم گوشیمون ...

دقیقا منم اون اکانتمو ترکوندم که تاپیکام بره دیدم فقط نمیتونم پیام بزارم

آنچه تاریک کرد،شب مهتاب مرا"چشم"توبود🍃 
منکه جدیدا پستامو ویرایش هم نمیتونم بزنم  هر دم ازین باغ بری میرسد

من واسه همین مشکل

به نی نی یار ۵ گفتم

حتی به خودش زحمت نداد جواب آدمو بده 

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من الان ویرایش کردم ولی گاهی نمیشه 

همون دیگه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

@niniyar_5  

@مونا_تهرانی  

@niniyar_3  

خواهشن تعلیقو برگردونید حالت قبل بس کنید  دیگه ما با هر چیز سایت کنار اومدیم یکی  لو بره صد تا تاپیکو در عرض یه روز چطور پاک کنه اخه 

آنچه تاریک کرد،شب مهتاب مرا"چشم"توبود🍃