2777
2789

خیلی دلم شکسته خیلی نا امیدم شوهرم از ابتدای عقد تا الان که ۱۴ ساله از زندگی مشترکمون میگذره و سه تا بچه داریم مدام منو تحقیر میکنه خانوادم رو مسخره میکنه با حرفای بی ربط مدام آزارم میده دیگه بریدم دلم میخاد جدا بشم ولی با این سه تا بچه هر چی فکر میکنم میبینم نمیشه فقط منتظرم تا عمرم تموم بشه و راحت بشم از این جهنم 

مرد باشی یا زن ، مرگ تمامت میکند ! انسان باش تا جاودانه زندگی کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برید پیش مشاور

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

خدا کمکت کنه عزیزم 

زیاد دهن به دهنش نزار بزار حرفاش توی دل خودش بمونه اینطوری جوابتو میده و تو بیشتر ناراحت میشی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

ببخشید این سوال رو میپرسم ولی شما که از اول از زندگیتون راضی نبودین چرا ۳ تا بچه اوردین؟ به خاطر بچه ها هم که شده باید قوی باشین 🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
از ابتدای عقد؟ چرا جدا نشدی پس اگه نتونستی حداقل این همه بچه نمی آوردی

امضات چقد منه 😂

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   

هعی 

خدا بهت صبر بده

نذار خانواده ات رو تحقیر کنه توروش وایسا و توام خانواده اونو تحقیر کن

از حقت نگذر، ن به خودت بلکه به بچه هات ظلم میکنی اگه جوابشو ندی

قوی باش

انقدر کوتاه اومدی که پرو شده

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

پس هروقت ناراحتت کردم موقعه رابطه اومد پسش بزن بگو ناراحتم کردی تا این رفتارت رو درست نکنی خبری نیست تنبیه اش کن کم کم درست میشه شوهرم منم اولا اینجوری بود الان خوب شده 

ببخشید این سوال رو میپرسم ولی شما که از اول از زندگیتون راضی نبودین چرا ۳ تا بچه اوردین؟ به خاطر بچه ...

آدم خیلی وقتا فک میکنه بچه بیاد ادم سرگرم بچه هاش میشه شوهر رو زیاد محل نمیذاره یا از حرفاش ناراحت نمیشه

برو پیش مشاور، ببین طلاق نگیر ولی زندگی خودتو جدا کن. سعی کن یه درآمد جدا داشته باشی و همیشه خوب بخور و خوب بپوش ولی دیگه بچه‌ی دیگه‌ای نیار! شوهرت هم چیزی گفت بخند و رد شو بذار اون حرص بخوره😁

پس هروقت ناراحتت کردم موقعه رابطه اومد پسش بزن بگو ناراحتم کردی تا این رفتارت رو درست نکنی خبری نیست ...

این راهکارا برا همه جواب نمیده🥴

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱