خیلی دلم شکسته خیلی نا امیدم شوهرم از ابتدای عقد تا الان که ۱۴ ساله از زندگی مشترکمون میگذره و سه تا بچه داریم مدام منو تحقیر میکنه خانوادم رو مسخره میکنه با حرفای بی ربط مدام آزارم میده دیگه بریدم دلم میخاد جدا بشم ولی با این سه تا بچه هر چی فکر میکنم میبینم نمیشه فقط منتظرم تا عمرم تموم بشه و راحت بشم از این جهنم
مرد باشی یا زن ، مرگ تمامت میکند ! انسان باش تا جاودانه زندگی کنی
حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بیحجابی و بدحجابی میمیرد، و بستگان او را در قبر میگذارند و روی آن زن را با خشت و خاک میپوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان میخندند و میگویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک میکرد و به گناه میانداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را میپوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم میشوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمیکند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمیسازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
زیاد دهن به دهنش نزار بزار حرفاش توی دل خودش بمونه اینطوری جوابتو میده و تو بیشتر ناراحت میشی
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
متاسفانه مال منم همینه همین چند دقیقه پیش بخاطر یک چیز خیلی الکی کلی قلبمو شکست تازه باردار هم هستم منکه تصمیم گرفتم نشنیده بگیرم چون جواب میدم بدتر میشه
پس هروقت ناراحتت کردم موقعه رابطه اومد پسش بزن بگو ناراحتم کردی تا این رفتارت رو درست نکنی خبری نیست تنبیه اش کن کم کم درست میشه شوهرم منم اولا اینجوری بود الان خوب شده
برو پیش مشاور، ببین طلاق نگیر ولی زندگی خودتو جدا کن. سعی کن یه درآمد جدا داشته باشی و همیشه خوب بخور و خوب بپوش ولی دیگه بچهی دیگهای نیار! شوهرت هم چیزی گفت بخند و رد شو بذار اون حرص بخوره😁