2777
2789

خاستگار داشتم ادعای عاشقی میکرد هی با خانوادش میرفتو میومد برای آشنایی بیشتر با اطلاع خانواده ها باهم حرف چت میکردیم...

بعد این ازونایی بود که رابطه س... در گذشته داشته و انتظار پاکی از من داشت با همین وجودم که میگم من رابطه ای نداشتم بهم بد دل بود و تهمت میزد و عذرخواهی میکرد

ازبس میگفت تهمت زد جونمو به لبم رسوند بهش گفتم من در اثر خود*ضایی پردم آسیب دید....

هنوز نزاشت حرفم تموم شه دیدم باباش بهم زنگ زد این چی میگه ها این چی میگه؟

میگم برا چی بعد دیدم صداش میومد بلند داد میزد میگفت بابا مامان این بی پر*دس این زنه گردن من افتاده بعد تو شوک بودم یهو باباش گفت خداروشکر انقد صادقی شمارو بخیر و مارو ب سلامت...🥲

بعد یک ساعت انقد پیامای فحش برام فرستاد میگه فقد باید بری دکتر زنان برگه سلامتتو ببینم وگرنه تو خرابی...

منم گفتم نمیخام ... و بدجور آبرومو بردن...

حرف مردم؟ مردم به هوای بارونیم میگن خراب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هنوز مرددی و فکر می‌کنی خوبه و حیفه از دستش بدی . بدون سخت در اشتباهی . تو شاید یه پرده نداشته باشی ولی اون مرام و معرفت و انسانیت و هیچی نداره. اگه با این بمونی بدبخت شدی رفت 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫