2777
2789
عنوان

سوال راجع به تیپ و لباستون

1743 بازدید | 71 پست

سلام بچه ها میشه بگین:

شما چند وقت به چند وقت لباسهاتون رو غوض میکنی؟

برای هر جایی (غیر از میهمانی های مهم و عروسی و مراسم خاص)یه لباس میپوشید یا نه؟

لباسهاتون رو بر چه اساسی انتخاب می کنید؟(مثلا بر اساس مد یا نه علاقه شخصی خودتون؟)

لباسهاتون رو کی دور میریزید یا دیگه نمیپوشید(وقتی از مد افتاد یا هر وقت ازش خسته شدین یا وقتی واقعا کهنه شد؟ )

چه راهی برای دور ریختن لباسهاتون دارین؟(لباسهایی که واقعا از نظر شما دور ریختنی هست)

همیشه لباسهایی که نیاز به اتو دارن رو اتو میکنید؟

*این سوالات فقط از روی کنجکاویست و جنبه ی دیگری ندارد*با تشکر  

خدایا دوستت دارم خودت می دونی چرا.....

هر وقت پول داشته باشم بر اساس سلیقه شخصیم میخرم و وقتی ازش خسته بشم میذارم کنار برا وقتی که میخوام برم بیابون یا باغ واسه تفریح میپوشم،آره همیشه قبل بیرون رفتن اتو میکنم 

الهی مریم به آرزوش برسه...آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بر اساس رنگ فصل و رسميت جاي كه ميرم 

وقتي خسته بشم

اگر دستمال بشه دستمالش ميكنم

لبلس مجلسيم ميفروشم

دعا میکنم دائما” خدا کمکم کن خواهشا” رویام بزرگه گفت برا رسیدن بهش دو راه جلوته پاشو برنامه کارتو بچین یا بخواب و خوابشو ببین

من هر وقت نیاز داشته باشم لباس میخرم

بر اساس مد نیست بیشتر بر اساس علاقه خودم

لباسامم وقتی کهنه شد میندازم دور پس چکارشون کنم قاب بگیرم بزنم به دیوار🤣

بله همیشه لباسام رو اتو میزنم

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

من هميشه بايد لباسام اتوداشته باشه وقتي لباسم چرك مرده و كهنه بشه ميدم مامانم دستمال گردگيري بكنه😁

خوب ادم براي هرجا لباس خاص داره ديگه مهموني و دوره همي تئاتر و سينما كنسرت و رستوران و كافه 

به نظر من لباس ساده ام باشه با ١سته خوب شيك ميشه 

تيپاي خاص و جينگيلي و هنري ام دوست دارم 😍

بعد من هروقت چيز خوشگل ببينم ميخرم بلاخره ١جا ميپوشيم ديگه ولي معمولا دقيق ٩٠ميرم خريد براي مهموني و عروسي 😕

من وقتی ا لباسم خسته میشم میندازم دور  معمولا زود خسته میشم  واسه همین اکثر لباسام نو هستن  سعی میکنم واسه مهمونی ها لباس تکراری نپوشم بیشتر براساس علاقه ام به رنگها و اینکه اون لباس بهم بیاد یا نه خرید میکنم 

خب به مراسم جشن نامزدی وعروسی اگه فامیل نزدیک باشه حتما لباس میخرم اگه نباشه زیاد سخت نمیگیرم حالا اگه لباسم بگیرم گروتشو نمیخرم چون زیاد تو چشم نیستم،من دور نمیریز نگهشون میدارم بقول همسرم موزه لباس میخوام بزنم دراینذه  

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

چقد سوال🙄

نه من براساس مد نمیگیرم اون چیزی که حس کنم بهم میاد و اگه تو تنه کسی ببینم که شبیه منه و ببینم اون سبک بهش میاد منم شبیهشو میگیرم البته کپی نه منظورم ایده گرفتنه.

لباسامم اصولا خیلی خوب نگه میدارم و میمونن دوستام همیشه میگن تو چجوری لباسات انقد نو میمونه!

هر ماهم اصولا یه قلم حتما میخرم کمه کمش 

🌸💕

بر اساس رنگ فصل و رسميت جاي كه ميرم وقتي خسته بشماگر دستمال بشه دستمالش ميكنملبلس مجلسيم ميفروشم

چجوری میفروشی خانومی؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

الان دیگه زمونه ای شده لباس و چهار پنج ماه استفاده کنی باید بندازیش بره

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

سلام عزیزم‌ بیشتر به سلیقه شخصیم اهمیت میدم تا مد؛ وقتی هم حس کنم لباسام یه کم دارن حالت کهنگی میگیرین  تمیز و مرتب میزارم سر کوچه شاااید به درد کسی خورد؛ واسه مهمانی هم تقریبا دو سه دست جدا دارم که در حالت عادی نمیپوشمشون

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...