2777
2789
عنوان

کابوس محشتناک

62 بازدید | 16 پست

سلام من دیروز یه خوابی دیدم خیلی ترسیدم به صورتی که تاخالا این قدر نترسیده بودم تو خونه نشسته بودیم با خواهرم و پدرم و مادرم که یهویی صدای بزرگی امد همه فرار کردیم به بالا شته بووم درو باز کردم دیدم سد شهر شکسته و اب سد به سرعت زیاد ارتفاع زیاد داره شهر رو در بر میگیره یکم مکث کردم سیل خیلی نزدیک شد وقتی به دقت به سیل نگاه کردم دیدم سیل داره انسان های وحشی رو ب همرا خودش میاره که به همه حمله می کنن مثل اینکه هاری گرفته باشن چن تاشون حلمه کردن به خونه همسایمون ‌ و من درو بستم و تمام 

ممنون میشم اگه کسی تعبیر خواب بلد باشه نظری بده اخه تویی سایت های مختلف نظر های کاملا متفاتی وجود داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ساعتی خوابو دیدی،؟ آیا فیلمهای ترسناکم میبینی؟

ارع راستش شبش یه فیلم خنده دار دیدم که البته یه سری چیزای وحشت اور بود یعنی مربوط به قتل و وحشت و اینا اما از نگاه کمدی ساخته شده بود 

نه اتفاقا کم ساعت ۱۲خوابیدم و ساعت ۵ از خواب پریدم و چن روزی بود کم می خوابیدم 

منم دقیقا همین تجربه رو داشتم بعدش فهمیدم بخاطر محیط خابم بود

البته بجای سیل جنگل بود

این خوابت حتما تعبیر میشه   خوابای اینجوری که میبینم تعبیر میشه کدوم شهری؟       قبل فتنه۸۸ خواب دیدم مردم تو خیابون بی دلیل همدیگه رو میزدن به قصد کشت خیلی خواب ترسناکی بود مثل زمان شاه نبود که پلیس مردم رو بزنه مردم خودشون به جون هم افتاده بودن چند سال پشت سر هم این خوابو میدیدم تا نهایت فیلم اون اتفاقها رو دیدم   خواب اغتشاشات رو هم چند ماه قبلش دیدم خیابون پر شده بود از جسد های کفن شده و مردم هر کدوم ی طرف می‌دویدند یادمه تنها چیزی که تو خواب میدونستم این بود که مرده ها آدمهای خوبی بودن    خوابهای عجیب این مدلی قطعا تعبیر میشه