2777
2789
عنوان

الان دنیا رو کی اداره میکنه؟

166 بازدید | 7 پست

نفر اول دنیا کیه؟

از قدیم گفتن پول قدرت میاره و ترکیب این دو نفوظ و کنترل

پس از گذشت چندین قرن از اختراع تفنگ (وسیله ای که هر شخصی فقط با خم کردن انگشت اشاره اش قادر بود هر کسی را به قتل برساند و در تعداد بالا حاکمان کشور گشایی کنند) ، امروز تکنولوژی با انقلاب فن آوری و بیولوژیک، سلاح های جدیدی ساخته اند که بعد از جنگ جهانی دوم، ابر قدرتها مشغول جنگ سرد هستند. در این میان مثلا روسیه کشور عزیز ما ایران را کنترل میکند،  یعنی حکام بله قربانگویی هستند که به دستور بالا مشغول جنگ با کشورهای خاورمیانه هستند.

من یک روز داشتم از تهران جاده آبعلی میرفتم مشهد، جاده گرگان رو یک سمتش انقدر ماشین پلیس اسکورت بسته بودند و صدها کامیون دیزل ترانزیت کانتینر انواع منابع مثل خاک حاصلخیز ، فلزات معادن، گوشت، حبوبات، میوه و صیفی جات کشور ما را داشتند از طریق شاهراه ها از کشور خارج و به روسیه منتقل میکردند.

ببینید دانشمندان یک دستگاههای ریز میکروسکوپی ساختند به اسم میکروچیپ و از طریق واکسن به انسان تزریق کرده اند. این چیپها از طریق شبکه موبایل و هوش مصنوعی قادر هستند مغز انسان رو هک، ذهن رو کنترل و برنامه ریزی کنند.

یعنی موقعی که شما نی نی خودتون رو میبرید بهداشت واکسن میزنید یا خودتون هر نیدلی توی رگهاتون فرو میکنند، هیچ بعید نیست کریستال مایع هم به شما تزریق کنند.

حالا کسی که مردم رو میتونه کنترل کنه، و توی کله مردم حرف بزنه و اونها رو برده کنه، داره دنیا رو کنترل میکنه.

فرض کن شما در آغوش همسرت در اتاق خواب داری عشق بازی میکنی اما قافل از اینکه بچه ۱۵ ساله بسیجی ختنه شده دمپایی پوشتون داره با موبایلش توی کوچه تماشاتون میکنه و آزارت میده.

مردم کنترل شده هستند

حکام کشورها کنترل شده هستند

اسمش پروژه نظم نوین جهانی است

با اجباری شدن قانون واکسیناسیون، خون مردم رو آلوده کرده اند. با ارسال امواج الکترومغناطیس بر گیرنده های کریستال مایع توی مغز تخریب بیولوژیک بدن انسانها آغاز شده به منظور برده کردن یا حذف انسانها

من تمام مدارکش رد بصورت ویدئو دارم

برای رسانه های دنیا ارسال کردم

توی کانالهای ماهواره و پیج های اینستاکرام پخش نکردن هیچی چندبار منو با ماشین توی تهران زیرم گرفتن

چی میزنی؟

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهره اصلی هستی شما؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

فقط چند خط آخرو خوندم ببخشی حسابی خندم گرفت 🤣

قافل=غافل مجید دلبندم

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

چیزی که بتونه پس از تزریق ذهن رو کنترل کنه فوق العاده هزینه بر و گرون هست و نقل و نبات نیست که راحت تزریق بشه به همه، پس نگران نباش

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
چیزی که بتونه پس از تزریق ذهن رو کنترل کنه فوق العاده هزینه بر و گرون هست و نقل و نبات نیست که راحت ...

پولش رو از مردم در میارن

مثلا سال ۲۰۰۶ کمپانی سونی اومد پلی استیشن ۳ رو که قیمت تمام شده اش ۱۵۰۰ دلار بود به قیمت ۳۹۹ دلار فروخت و سودش رو از فروش بازی تامین کرد.

همون سیاسته. وقتی شما برده باشی واسشون سوداوری

شما یک کیلو گوشت میخری ۵۰۰ تومن. از پول شما عراقی و روس گوشت مفتی میخورن