نفر اول دنیا کیه؟
از قدیم گفتن پول قدرت میاره و ترکیب این دو نفوظ و کنترل
پس از گذشت چندین قرن از اختراع تفنگ (وسیله ای که هر شخصی فقط با خم کردن انگشت اشاره اش قادر بود هر کسی را به قتل برساند و در تعداد بالا حاکمان کشور گشایی کنند) ، امروز تکنولوژی با انقلاب فن آوری و بیولوژیک، سلاح های جدیدی ساخته اند که بعد از جنگ جهانی دوم، ابر قدرتها مشغول جنگ سرد هستند. در این میان مثلا روسیه کشور عزیز ما ایران را کنترل میکند، یعنی حکام بله قربانگویی هستند که به دستور بالا مشغول جنگ با کشورهای خاورمیانه هستند.
من یک روز داشتم از تهران جاده آبعلی میرفتم مشهد، جاده گرگان رو یک سمتش انقدر ماشین پلیس اسکورت بسته بودند و صدها کامیون دیزل ترانزیت کانتینر انواع منابع مثل خاک حاصلخیز ، فلزات معادن، گوشت، حبوبات، میوه و صیفی جات کشور ما را داشتند از طریق شاهراه ها از کشور خارج و به روسیه منتقل میکردند.
ببینید دانشمندان یک دستگاههای ریز میکروسکوپی ساختند به اسم میکروچیپ و از طریق واکسن به انسان تزریق کرده اند. این چیپها از طریق شبکه موبایل و هوش مصنوعی قادر هستند مغز انسان رو هک، ذهن رو کنترل و برنامه ریزی کنند.
یعنی موقعی که شما نی نی خودتون رو میبرید بهداشت واکسن میزنید یا خودتون هر نیدلی توی رگهاتون فرو میکنند، هیچ بعید نیست کریستال مایع هم به شما تزریق کنند.
حالا کسی که مردم رو میتونه کنترل کنه، و توی کله مردم حرف بزنه و اونها رو برده کنه، داره دنیا رو کنترل میکنه.
فرض کن شما در آغوش همسرت در اتاق خواب داری عشق بازی میکنی اما قافل از اینکه بچه ۱۵ ساله بسیجی ختنه شده دمپایی پوشتون داره با موبایلش توی کوچه تماشاتون میکنه و آزارت میده.
مردم کنترل شده هستند
حکام کشورها کنترل شده هستند
اسمش پروژه نظم نوین جهانی است
با اجباری شدن قانون واکسیناسیون، خون مردم رو آلوده کرده اند. با ارسال امواج الکترومغناطیس بر گیرنده های کریستال مایع توی مغز تخریب بیولوژیک بدن انسانها آغاز شده به منظور برده کردن یا حذف انسانها
من تمام مدارکش رد بصورت ویدئو دارم
برای رسانه های دنیا ارسال کردم
توی کانالهای ماهواره و پیج های اینستاکرام پخش نکردن هیچی چندبار منو با ماشین توی تهران زیرم گرفتن