2777
2789
عنوان

📣خطاب به پدرها و مادرها:

144 بازدید | 16 پست

باور کنید که شما حتی تصورش

رو هم نمیتونید بکنید که بچه هاتون

دارن با چه مشکلاتی میجنگن

و تو چه لولی از افسردگی

قرار دارن.

من زن بودنم را دوست دارم🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الا پر از استرس و دل نگرانی ام

دوستان تورو خدا دعا کنید ب خیر بگذره با دعاهای شما 

من عقدم.مجردیم وام گرفتم و بابام ضامنم شد.تا نصفه ها قسطشو دادم.الا بابام جهاز نمیخاد بده.شوهرمم میگه بقیه قسط وامو نمیدم و اجازه کار کردنم ب من نمیده.البته قبل عقد بهم گفته بود دوسنداره زنش شاغل باش 

فک کن پدر ومادر ت با هزار برابر همون مشکلات دارن میجگن...تازه باید نگران اینده شما هم باشن

نه ببین ما اول راهیم و شرایط کشور هم داره بدتر می شه

ولی اونا هرچی میخواستن و در توانشون بوده توی شرایط بهتر ساختن و الان دارای یه امنیت نسبی هستن

ولی ما ترس از آینده داریم ترس از نبودن خودشون داریم

مخصوصا اگر مجرد باشی که خیلی بیشتره این ترسا

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
نه ببین ما اول راهیم و شرایط کشور هم داره بدتر می شه ولی اونا هرچی میخواستن و در توانشون بوده توی ش ...

همه ی این نگرانیارو بیشتر از شما پدر و مادرا برا شما دارن. همه ی زندگی پدر و مادرا بچه هاشونن. البته اکثریت

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نه ببین ما اول راهیم و شرایط کشور هم داره بدتر می شه ولی اونا هرچی میخواستن و در توانشون بوده توی ش ...

بله درست.

ولی فک کن ..درست جایی که به قول شما به ارامش نسبی رسیدن.

یا به قولی بشینن با خیال راحت لذت ببرن.

باید باز مدام حساب کتاب کنن.که با حقوق بازنشستگی کم نیارن.

تازه اگه حقوقی داشته باشن

بله درست. ولی فک کن ..درست جایی که به قول شما به ارامش نسبی رسیدن. یا به قولی بشینن با خیال راحت ل ...

خب عزیزم شرایطیه که خودشون هم باعثش هستن نسل های قبل با بی خیالیشون توی این شرایط مقصرن

نمیتونم بیشتر بگم چون تاپیک استارتر سیاسی می شه

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

هردونسل محقن.. واصلا قابل انکار نیست.. اما پدرمادراتون بدون امکانات الان زندگی ساختن.. باهزارتا بدبختی.. اللانم غصه اینده بچه ها تو دلشونه.. گرونی هست.. اما قدیمم به اندازه خودش گرونی وسختی بود... من خودم شاعد بودم پدرم ساعت چهارصبح میرفت سرکار سه میومد خونه تازه ناهار میخورد.. میرفت دستفروشی کنار خیابون.. روزایی که جنسشو شهرداری برمیداشت میبرد.. تو برف بارون. خیس میومد خونه وتکرار دوباره این ماجرا فردا.. پس فردا.. تاالان که رفاه نسبی داره اما الان پارکینسون و بیماریهای مادرم.. ولی اللان انلاین شاپ میزنی.. کانال میزنی همون کارو توخونه انجام میدی... یه کم هم درک کنید این نسل عذاب کشیده رو.. پدرم با وجود خیلی مشکلات پشت ما هست ولی ما شرمنده ایشونیم مخصووووووصا من.. خیلی شرمنده شم... خدا عمر باعزت بده به همه پدرمادرامون