2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست این شوهر ؟؟؟؟

519 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها بعضی وقتا شوهرم با یسری رفتاراش اذیتم میکنه مثلا من بسختی باردار شدم قبلا هی میگفت بچه بچه ...الان که باردار شدم سر خریدن هر وسیله برا سیسمونی  اعصابمو خورد میکنه هی با خنده میگه کیف برا چیه لازم نیست کالسکه نمیخواد و...واسه مخارج دیگه چیزی نمیگه تو خونه خوب خرج میکنه کارتاشم معمولا دستمه ولی من اصلا نمیتونم تا اون قلبا راضی نباشه از کارتاش استفاده کنم!

هر چی میخام بخرم واسه بچه مخصوصا قبلش بهش میگم ولی نمیدونم چرا حس میکنم سیسمونی رو یچیز الکی میدونه قبلا یبار باهاش دعوا کردم کلی بحث کردم تا یسری وسایلو خریدیم الان دوباره واسه چنتا تیکه ای که مونده انقد مقاومت کرد تا اشکمو در آورد بعدش گفت برو هر چی نیازه بخر ولی احساس میکنم راضی نیست😓😭تازه همیشه میگه سه تا بچه بهم بده حالا هر جنسیتی ولی دهنمو سر همین اولی هم سرویس کرد

من یه مادر قوی ام  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسم سیسمونی دادن ندارین؟ ک پدر و مادرت بدن،؟ 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

خاطره خوش رو واسه دوتا خنضر پنزر خرابنکن. خوب نخره بچه به دنیا بیاد ببینه کالسکه لازمه میخره. بعدم هروقت چیزی خرید تشکر کن که وای همون طوری که برای من همسر خوبی هستی برای راحتیم تلاش میکنی بابای خوبی هم هستی 

رسم سیسمونی دادن ندارین؟ ک پدر و مادرت بدن،؟ 

قبل هم ما رسم داشتیم ولی کم کم برچیده شد با این حال کامانم قصد داشت یه مختصر سیسمونی برا سه تامون بخره ولی چون جهیزیه به سه تا مون خوب داد قبل اینکه مابگیم رسم نداریم شوهرامون با هم گفتن که لازم نیست دیگه ایشون سیسمونی رو تهیه کنه مامانم توانایی شو نداره که واسه منو دوتا خواهرم ک با هم بارداریم سیسمونی بگیره ولی با این حال خودش قبول نمیکنه از سیسمونی خواهرم خیلیشو گرفته من حالا وقت دارم قطعا برا منم یچیزایی میگیره ولی ما توانایی مالیشو داریم ک خودمون بخریم

من یه مادر قوی ام  
قبل هم ما رسم داشتیم ولی کم کم برچیده شد با این حال کامانم قصد داشت یه مختصر سیسمونی برا سه تامون بخ ...

مطمئن باش سر همین قضیه این رفتارو میکنه زورش میاد بخره چون وظیفه خانواده شماس!

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه یکی دیگه هست چ ت مادر این خان باید به دقیقا

دقیقا وقتی باردار شدم شوهرم همین حرفو زد که بچه منه خودمم وظیفمه بخرم خب درسته رسمه ولی چرا باید مادر سیسمونی بده جهیزیه بده تو این وضعیت اقتصادی که هیشکی نمیتونه از پس مخارج خودش بر بیاد ضمنااگه پدرم بود من انتظار داشتم سیسمونی هم بدن بهم ولی وقتی مامانم تنهاست و حامی ای نداره چه دلیلی داره تو یسال مجبورش کنیم سه تا سیسمونی بگیره

من یه مادر قوی ام  
چرا فکر میکنید وظیفه خانواده ایشونه؟

سمت ما همینه گلم 

و فکر کنم همه جا سیسمونی اول پای خانواده دختره

دقیقا وقتی باردار شدم شوهرم همین حرفو زد که بچه منه خودمم وظیفمه بخرم خب درسته رسمه ولی چرا باید ماد ...

عزیزم اگه پدرام بود وظیفه ای نداشت بازم وظیفه خودتون بود باید نیخریدین 

مطمئن باش سر همین قضیه این رفتارو میکنه زورش میاد بخره چون وظیفه خانواده شماس!

خودش داره میبینه که مامانم تنهاست بابام در قید حیات نیست بعدم رسمش تو فامیل ما برداشته شد البته نه فقط تو فامیل تو شهرستانمون امام جمعه اعلان کرد و لعنت دادن ولی شوهرم اونجایی نیست

من یه مادر قوی ام  
خودش داره میبینه که مامانم تنهاست بابام در قید حیات نیست بعدم رسمش تو فامیل ما برداشته شد البته نه ف ...

چی بگم والا 

باید قبلن باهاش  اتمام حجت میکردین ک سیسمونی نمیتونین بدین ، ولی خب هر چی هم باشه داماده درک نمیکنن فقط توقع دارن