2777
2789
عنوان

بلایی که بچم سرم آورده

155 بازدید | 7 پست

امروز با دخترم که یکسال و نیمشه رفتیم دنبال پسرم که بعد مدرسه ببرمشون پارک دخترم لج کرد الا بلا اول بریم پارک خودشو میزد زمین کالسکه هم برده بودم یکی از مادرا تو راه منو دید گفت بزار من پسرتو الان میارم دخترم یکسره جیغ و گریه تا اومدن و گفتم خب حالا بیا ببرم پاک تورو یعنی جیغ میزد نمیومد کالسکه رو می‌گرفت آخرش افتاد پاش رفت تو جوب منم زدمش😭😭😭تا خونه یکسره جیغ و لجبازی دستام داره مبارزه خسته شدم از لجبازی هاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیخواد قبل رفتن چیزیو بگی

لباساشو بپوشون و راه بیوفت

بعد هرجا دلت خواست برو

پیشش نگو میریم پارک یا چیزی 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اصلا نمیخواد قبل رفتن چیزیو بگی لباساشو بپوشون و راه بیوفت بعد هرجا دلت خواست برو پیشش نگو میریم ...

نگفته بودم که خودش پارکو میشناسه خونمون نزدیک پارک و مدرسست

دستت درد نکنه خوب کاری کردی.

این دیگه توی سن۳/۵تا۵

دهنتو رسما آسفالت میکنه

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.