2777
2789
عنوان

طلا هامو عوض کنم بنظرتون

328 بازدید | 20 پست

دوتا النگو که شکستن و یه نیم ست گردند بند و گوشواره میشن ۲۴ گرم الان ۶ تا النگو آینه ای پیدا کردم طلا کهنه ۲۴ گرم +۱۰۰ 

باید ۲۴۰۰ سر بدم بد نیستم ۱۵ گرمه نو هستن اونا رو هم من بفروشم پایه +۱۰۰ بدم دیگه هی ۱۴۰۰ میخاد سرشون بدم بنظرتون خبه یا گول میخورم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا النگو که شکستن و یه نیم ست گردند بند و گوشواره میشن ۲۴ گرم الان ۶ تا النگو آینه ای پیدا کردم طلا کهنه ۲۴ گرم +۱۰۰ 

باید ۲۴۰۰ سر بدم بد نیم ستم ۱۵ گرمه نو هستن اونا رو هم من بفروشم پایه +۱۰۰ بدم دیگه هی ۱۴۰۰ میخاد سرشون بدم بنظرتون خبه یا گول میخورم 

آقا ۲۴ گرم طلا شکسته دارم با ۲۴ گرم طلای نو میخام عوص کنم باید ۲۴۰۰ سر بدم  بنظرتون بکنم یا نه& ...

اگه استفاده میکنم میخرم خیلی وقته خرید باشه عوض میکنم اما کاش قبل گرونی عوضش میکردی

خب نیم ستا که نو هستن رو نفروش اون الگوها هم که شکسته 24گرمه حداقل بیشتر بزار روش دوگرم بیشتر بخر

النگو ها ۹ گرم هستن با نیم ست میشه ۲۴ گرم خوشم نمیاد از نیم ستم نمیدانم هی میخام همشو بدم النگو