2777
2789
عنوان

سزارین به درخواست شخصی مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 31 پست
مهرگانم هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن .یجا خوب نوشته ازش یه جا بد.منم نمیخوام باز با سزارین یه بلای دیگه ...

خوب ببین چه دکترایی اونجا میرن .بعد بپرس تا راهنماییت کنن کدوم دکتر بهتره بیمارستان جوابتو نمی‌ده دکتر باید بره هماهنگی کنه چون باید برگه از دکتر روانشناس برات داشته باشه که سزارین کنن که دکتر خودش هرکس باشه ردیف میکنه برات

گنجشک های درنده
میگم من زایمانم تیرماه هست خدا کنه جنگ نشه دکترا مهاجرت کنن من بمونم💔😭

نه بابا جنگ کجا بود🤣🤣

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خواب وخوراک ندارم همش میترسم☹️

اینکارو با خودت نکن  استرس برات خیلی بده فردا روز بچت دنیا میاد ب زبون همش استرسی و گریه کنی میشه

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
بخدا خواب وخوراک ندارم همش میترسم☹️

منم از موقع ت ر ا م پ این استرسو داشتم که تا پارسال با همین استرسای الکی کلی بلا سرم اومد فهمیدم چقدر دور از جون شما خل بودم .اگه قرار باشه اتفاقی بیفته میفته من و شما نمیتونیم کاری بکنیم پس بهتره این روزایی که خبری نیست رو به خوشی بگذرونیم.گاهی فکر میکنم حتی اگه از این کشور بری اگه قسمت باشه تو ج ن گ باشی میشه مثل اونایی که رفته بودن او کرا ین از آشناهای ما طفلک با کلی پول وکیل و فلان رفت تا رفت اونجا باز مجبور شد بره پنا هن ده بشه به یه جا دیگه خلاصه که اینارو گفتم بدونی هرچی خدا بخواد همون میشه .توکل به خودش

منم از موقع ت ر ا م پ این استرسو داشتم که تا پارسال با همین استرسای الکی کلی بلا سرم اومد فهمیدم چقد ...

خب الان که خبر داری چیشده واسه همون میترسم همش میرم خبرارو هم دنبال میکنم 

آره عزیزم حق باشماست توکلم به خداست ولی خدا کنه هیچوقت این اتفاق نیوفته

ای بابا منم الان حاضرم هزینه کنم اما قبول نمیکنن که 🤦‍♀️

منم همین طور قبول نمیکنن ولی من فقط از دوتا دکتر پرسیدم شایدم بشه ولی میگم بسپرم بخدا ببینم چی میشه دیگه چون میترسم پافشاری کنم سر سزارین یه جور دیگه بلایی سرم بیاد خدا خودش کمکم کنه فعلا میگم پیگیر مامای خصوصی وورزش واینا بشم برای طبیعی نمیدونم هر لحظه یه فکر میکنم فقط نمیخوام اون تجربه زایمان سخت وبقیه های بد و دومازجر برام تکرار شه واقعا توان ندارم کسیم نیست مراقبت کنه ازم دعا کنین برام

منم همین طور قبول نمیکنن ولی من فقط از دوتا دکتر پرسیدم شایدم بشه ولی میگم بسپرم بخدا ببینم چی میشه ...

کاملا درک میکنم چی میگین چون خودمم تو همین شرایط شما هستم شما هم برای من دعا کنین

خب الان که خبر داری چیشده واسه همون میترسم همش میرم خبرارو هم دنبال میکنم  آره عزیزم حق باشماس ...

شاید باورت نشه خبر ندارم از هیچی و یکساله که اخبارو پیگیری نمیکنم گاهی اطرافیان به چشم یه آدم شوت بهم نگاه میکنن از بس از هیچی خبر ندارم.ولی میگم ولش کن بذار اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد همون موقع استرسشو بکشم برا چی جلو جلو خودمو اذیت کنم .بعدش هرکاری که بقیه کردن منم میکنم .

شاید باورت نشه خبر ندارم از هیچی و یکساله که اخبارو پیگیری نمیکنم گاهی اطرافیان به چشم یه آدم شوت به ...

بهترین کارو میکنی عزیزم من خودمم مقصرم همش میخام سردربیارم

کاش منم مث شما بودم

انشاالله زایمان راحتی داشته باشی گلم منم دعا کن🥹🙏🏻❤