2777
2789
عنوان

ترس خانم باردار

265 بازدید | 12 پست

سلام دوستان خوبین ؟ من دو ماهه باردارم . تو این دو ماه همش شبا میترسم . انگار که مثلا یه چیزی تو خونمون هست . هر شب هم خواب ترسناک میبینم به شدت میترسم و بیدار میشم . نگران بچمم . به نظرتون چیکار کنم ؟ پیش دعا نویسی چیزی برم ؟ بخدا دیگه خسته شدم امشب هم ترسیدم بیدار شدم فک کردم کنارم کسی هست . آیت کرسی و کلی بسم الله گفتم . دیگه واقعا بریدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعانویس چیه توروخدا هیچ قدرتی از  قدرت خدا که قوی تر نداریم توکل کن بهش شبا پیش همسرت بخواب سع ...

منم اعتقادی ندارم به این جور چیزا ولی واقعا تو شرایط من نیستین خیلی دارم اذیت میشم . هر جور فکری به ذهنم میرسه

متاسفانه از من دورن . یه دختر سه ساله دارم . اون کنارمه 

چه بد. قرآن بزار بالا سرت. زیر بالشتت یه چاقو بزار که اذیت نشی. از قدیم میگن زن حامله شبا باید شوهرش باشه و تنها نباشه. دخترت کوچیکه برای همین بازم اذیت میشی. 

سلام دوست عزیز،

ترس و اضطراب در دوران بارداری امری طبیعی است، اما اگر به حدی باشد که در زندگی روزمره شما تداخل ایجاد کند و به سلامتی شما و فرزندتان آسیب برساند، باید به دنبال راه حل باشید.

در اینجا چند راهکار برای ترس های شبانه در دوران بارداری:

1. تکنیک های آرامش بخش:

• تمرینات تنفسی: تنفس عمیق و آرام می تواند به کاهش اضطراب و ترس کمک کند.
  • مدیتیشن: مدیتیشن می تواند به شما کمک کند تا ذهن خود را آرام کنید و از افکار منفی دور شوید.
  • یوگا: یوگا نه تنها به آرامش ذهن و بدن کمک می کند، بلکه می تواند به تناسب اندام شما در دوران بارداری نیز کمک کند.

2. صحبت با یک متخصص:

• مشاوره روانشناسی: صحبت با یک متخصص روانشناس می تواند به شما کمک کند تا ریشه ترس های خود را پیدا کنید و راهکارهای مناسبی برای مقابله با آنها پیدا کنید.
  • گروه های حمایتی: صحبت با سایر زنان باردار که تجربه های مشابهی دارند می تواند به شما کمک کند تا احساس تنهایی نکنید و از تجربیات آنها استفاده کنید.

3. ایجاد یک محیط امن:

• اتاق خواب خود را تاریک و خنک نگه دارید.
  • از یک دستگاه تصفیه هوا در اتاق خواب خود استفاده کنید.
  • قبل از خواب، کتاب بخوانید یا به موسیقی آرامش بخش گوش دهید.
  • از مصرف کافئین و الکل در شب خودداری کنید.

5. مراجعه به پزشک:

• اگر ترس های شما به حدی شدید باشد که در زندگی روزمره شما تداخل ایجاد کند، باید به پزشک مراجعه کنید.
  • پزشک ممکن است برای شما داروهای ضد اضطراب تجویز کند.

نکته مهم:

• به یاد داشته باشید که شما تنها نیستید و بسیاری از زنان باردار تجربه ترس و اضطراب را دارند.
  • با استفاده از راهکارهای مناسب می توانید ترس های خود را کنترل کنید و از دوران بارداری خود لذت ببرید.
امداد خودرو تهران شبانه روزی آقای امدادaghayeemdad.com