2777
2789
عنوان

قرص دیان و جلوگیری از بارداری

211 بازدید | 6 پست

بچه ها من pco هستم یعنی بگم سالیان سال اصلا بدون آمپول پریود نمیشدم یک ساله ورزشو شروع کردم  بار اول پریود نشدم رفتم سه تا آمپول زدم باز نشدم تست دادم مثبت بود بارداری پوچ شد با قرص سقط کردم دوباره بعد 6 ماه پریود نشدم بازم حامله شدم پوچ شد طبیعی سقط شد 11 ساله ازدواج کردم و یه دختر دارم خودمم 40 سالم دیگه بچه نمیخوام الان دیروز دیان خوردم و رابطه داشتم هر دوتامون استرس داشتیم البته همسرم نمیدونه قرص خوردم و اصلا تو نریخت ولی خیلی نگرانم نکنه با پیشاب و ..دوباره باردار شم واقعا دیگه توانشو ندارم دیان همون شب جوابه ؟

عزیزم شما که pco داری میشه به این سوالم جواب بدی منم مشکل شمارو دارم سی سالمه بچه ندارم این ماه میخوام برم دکتر واسه ازمایش سونو میخوام بدونم باید زودتر اقدام کنم واسه بچه یا میشه فعلا بچه نیارم پنج ساله ازدواج کردم 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما که pco داری میشه به این سوالم جواب بدی منم مشکل شمارو دارم سی سالمه بچه ندارم این ماه میخو ...

برو پیش دکتر فیروزه اکبری اسبق مطبش روبروی بیمارستان دی هست سریع باردار میشی

عزیزم شما الان بچه نمیخوای اصلا نباید طبیعی جلوگیری کنی 

اره درسته الان شروع کردم دیان می خورم ولی خیلی عوارض داره سینه هام فیبرو کیستیکه درد میگیره مشکل گوارشی ولی خوب خیالت راحته  

برو پیش دکتر فیروزه اکبری اسبق مطبش روبروی بیمارستان دی هست سریع باردار میشی

تهران نیستم عزیزم میخوام ببینم به سن ربط داره بارداری خودم میگم دوسال دیگم صبر کنم بعد بارددار شم ولی میترسم سنم بالا بره دیگه نشه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

عزیزم خوب هر چی سن بره بالاتر تخمدان‌ها تنبل تر میشن اگه زودتر اقدام کنی  بهتره حالا شرایطم نداری اصلاح سبک را شروع کن که بدنت آماده باشه من با اصلاح سبکه هی باردار میشم ولی تخمک کیفیت لازمو نداره پوچ میشه