2777
2789

علاقه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقه

------🕸 Alisan 🇸🇾 -🕸 فرشته_عذاب🕸--------🕷رکورد دار ترین تعلیقه سایت با سابقه ۴۳ کاربری متلاشی شده🕷 تیپ شخصیتی ESTP🕷 🇸🇾  و خدایی که ما را برای زندگی جز هدف درد نیافرید🕸 آنچه گذشت ؛ بازگشت ندارد...🕷اگه جوابتو ندادم نه لال هستم و نه کور و کر ؛ قطعا حوصله تایپ ندارم 🕷
اگه جفتشو دوس داشته باشم چی😅

اونی ک بازار کار داره که راستش نمیدونم کدوم بازار کارش بیشتره

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

روان 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

میدونی که دانشگاه ازاد با چ معدلی میشه قبول شد؟

نه عزیزم

سلام

باید ببنی از رشته ای یکه میری چه انتظاری داری ازش

ایا دنبال بازار کاری یا دنبال علاقتی؟

زبان در کنار استخدام و دبیر زبان و ..میتونی خودتم خصوصی فعالیت کنی

و یه موضوعی  هم هست 

زبان رو میتونی ازاد بیرون خیلی زودتر از اینکه تو دانشگاه وقتت رو بزاری در چند ماه یاد بگیری

ولی روان رو از دانشگاه دنبال کنی بهتره و تنها راهشه 

یعنی اگر جفتش علاقه داری روانو از دانشگاه برو 

در کنار دانشاه وقت های ازادتم برنامه بریز بیرون اموزشگاها زبان بخون

این به نظرم ببهتره 

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم